Ro og en klar retning. Sparring og en følelse af at jeg er ikke alene i det

Hvilke indvendinger/forbehold havde du før du startede medlemskabet, som kunne have afholdt dig fra at starte et medlemskab ved mig?

At det kan resultere i spil af penge. At jeg bliver misforstået og der bliver presset noget på hoved som jeg ikke resonerer med. Der er mange der tilbyder hjælp til markedsføring - så hvordan vælger jeg den rigtige for mig?!

Hvordan var det, før du købte medlemskabet ved mig?

Jeg var forvirret og frustreret over hvilken vej jeg skal gå. Der er mange muligheder og mange gode råd, men hvordan sorterer jeg i det?

Hvad er den største forandring som medlemskabet har givet dig?

Ro og en klar retning. Sparring og en følelse af at jeg er ikke alene i det, jeg skal ikke finde ud af det hele selv.

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet? Hvad har givet dig den allerstørste AHA oplevelse?

At måden jeg skriver passer til bestemte klienter og hjemmesidens design, indhold og markedsføring platform skal matche (hænge sammen).

Hvad har det givet dig konkret?

Svar på mine mange spørgsmål, konkrete tips til hvordan jeg skriver, optimerer det jeg skriver, hvor og hvad kunne virke og hvad er spil af min tid.  

Hvad har det givet dig personligt?

Ro igen, retning - det at jeg ikke spilder min tid og energi unødvendigt, men målrettet. På den måde bevarer jeg fokus og holder fast i hvad jeg skal, selvom jeg ikke kan se resultat med det samme.  Det er rart at vide at, jeg kan skrive til Jens, når jeg har spørgsmål, er i tvivl, sidder fast i noget mm.

Vil du anbefale et medlemskab? Og hvorfor?

Til alle psykoterapeuter som har brug for hjælp til markedsføring og til at få klienter, især til dem der er i starten. Fordi det er en kæmpe hjælp, fordi man kan ikke vide det hele og værdifuld sparring er nødvendig hvis man vil lykkes som selvstændig terapeut.

Navn:

Elena Tiulenev

Titel: Psykoterapeut

Flere udtalelser

>