Priser på terapeuthjemmesider

Det kan være en ret bekostelig affære, at få lavet en hjemmeside samt løbede vedligehold efterfølgende. Det har du måske tænkt, hvis du har brugt tid på, at forhøre dig om priser ved det lokale webbureau. Ofte betaler man et større beløb plus vedligehold efterfølgende.

Jeg har vendt det på hovedet og sagt at der er en fast pris pr måned alt inklusiv. Har du brug for en helt ny hjemmeside, så er der en Virkelig Terapeut Venlig pris på 1.899kr. Hvilket må siges at være ret beskeden imod de ofte 10-20.000kr det ofte koster at få lavet en helt almindelig hjemmeside med tilsvarende funktioner.

Jeg har brugt tid på, at undersøge hvad psykoterapeuter reelt har brug for. Hvad skal deres hjemmeside kunne for, at få klienter i deres praksis.

Derefter har jeg skræddersyet et medlemskab, der kan hjælpe psykoterapeuter med at blive klientmagneter.

Det betyder for dig, at du kan få vedligeholdt din hjemmeside, til en pris, der svarer til én klientsession pr måned. ALT inklusiv!

Priser på terapeuthjemmesider

Prisen er ofte 5-15.000kr for, at få lavet en helt almindelig hjemmeside med helt basale funktioner.

I Klientbutikken har jeg kigget specifikt på hvilke funktioner psykoterapeuter har brug for på deres hjemmesider.

Det betyder for dig, at du kan få en hjemmeside, til en pris der svarer til én klientsession pr måned. ALT inklusiv!

Nemt medlemskab i øjenhøjde

Prisen på hjemmesiden svarer til blot én klient pr måned. 

Fordelen ved, at bruge et bureau som har specialiseret sig til din målgruppe er, at de ikke har udgifter til systemer, der kan bruges til andre erhvervsgrene.

Hvis du vælger et webbureau der både kan lave hjemmesider til mekanikere, smedemestre, læger, eller landmænd. Ja, så kræver det en bred viden om systemer der kan håndtere alle de forskellige behov.

Jeg har specialiseret mig i psykoterapeuters hjemmesider, og i præcis de funktioner og systemer der skal bruges der og kun dem. Og det er da også en af årsagerne til, at jeg kan tilbyde hjemmesiderne til priser i øjenhøjde.

En anden årsag er, at jeg personligt har utroligt meget fokus på, hvordan jeg kan hjælpe terapeuter til, at fokusere på at være terapeuter frem for, at designe og vedligeholde hjemmesider.

Det tror jeg nemlig ikke, at man bliver en bedre terapeut af. Og klienterne fortjener, at du er nærværende med dem og ikke din hjemmeside.

Derfor har jeg lavet en yderst simpel prisstruktur. Der er ét medlemskab der passer til dit behov. Den indeholder det, som langt de fleste terapeuter har brug for til en fast pris. Har du en klient pr måned, så dækker det allerede omkostninger til din hjemmeside inklusive service og support.

Har du specielle ønsker, så ring eller skriv. Det kan være, du mener, at der mangler noget i pakken. Eller også kan jeg lave det specielt til dig til en fast timepris.

>