Priser på terapeuthjemmesider

Det kan være en ret bekostelig affære, at få lavet en hjemmeside samt løbede vedligehold efterfølgende. Det har du måske tænkt, hvis du har brugt tid på, at forhøre dig om priser ved det lokale webbureau. Ofte betaler man et større beløb plus vedligehold efterfølgende.

Jeg har vendt det på hovedet og sagt, at der er en fast pris pr måned alt inklusiv.


Kom i gang med en hjemmeside for kun 249kr pr måned

For kun 249kr pr måned kan du komme i gang ved Klientbutikkens "Fra teknik forskrækket til total optur over HVOR let det var" side. Det er en meget enkel hjemmeside (såkaldt landingsside), lavet i et system som er super let at bruge uden at du skal lære teknik mv. Du kan læse mere om det her

Du kan også få en hel hjemmeside lavet i samme super lette og brugervenlige system. Det får du for 849kr pr måned.

Bemærk, der er ingen opstarts omkostninger ved en hjemmeside lavet i Klientbutikkens "Fra teknik forskrækket til total optur over HVOR let det var" system.

Hvis du har brug for sparring til at lave tekster, billeder og til at komme i gang med din markedsføring kan du tilkøbe et forløb, hvor jeg hjælper dig med det du har brug for.

Det gælder uanset om du er helt ny i faget, eller du måske har været i gang i nogle år.

WordPress hjemmesider til psykoterapeuter.

WordPress hjemmeside systemet er et meget populært system til at lave hjemmesider. Det skyldes især at der er ekstremt mange muligheder for at lave det præcis efter dine egne ønsker og behov.

Det siges også at det er meget brugervenligt og at du nemt selv kan gå ind og redigere i hjemmesiden. Min erfaring er dog, at for de fleste almindelig mennesker (inkl psykotrapeuter) er det ret svært. For jo flere muligheder, jo flere knapper er der også at trykke forkert på😊 og pludselig ligger man søvnløs om natten som du kan læse her

Jeg har lavet WordPress hjemmesider i ca 10 år. Og har efterhånden en stor erfaring med at lave hjemmesider i WordPress. 

Har du brug for en helt ny hjemmeside lavet i systemet WordPress, så har jeg lavet en Virkelig Terapeut Venlig pris på 4.999kr

Hvis du starter et medlemskab samtidigt, får du 50% rabat. Dvs 2.499kr for en helt ny hjemmeside. 

Det må siges at være ret beskeden imod de ofte 10-20.000kr det ofte koster at få lavet en helt almindelig hjemmeside med tilsvarende funktioner.

Jeg har brugt mange år på, at undersøge hvad psykoterapeuter reelt har brug for. Hvad skal deres hjemmeside kunne for, at få klienter i deres praksis.

Derefter har jeg skræddersyet et medlemskab, der kan hjælpe psykoterapeuter med at blive klientmagneter.

Det betyder for dig, at du kan få sparring og vedligeholdt din hjemmeside, til en pris, der svarer til én klientsession pr måned. ALT inklusiv!

Priser på terapeuthjemmesider

Prisen er ofte 5-15.000kr for, at få lavet en helt almindelig hjemmeside med helt basale funktioner.

I Klientbutikken har jeg kigget specifikt på hvilke funktioner psykoterapeuter har brug for på deres hjemmesider.

Det betyder for dig, at du kan få en hjemmeside, til en pris der svarer til én klientsession pr måned. ALT inklusiv!

Prisen på hjemmesiden svarer til blot én klient pr måned. 

Fordelen ved, at bruge et bureau som har specialiseret sig til din målgruppe er, at de ikke har udgifter til systemer, der kan bruges til andre erhvervsgrene.

Hvis du vælger et webbureau der både kan lave hjemmesider til mekanikere, smedemestre, læger, eller landmænd. Ja, så kræver det en bred viden om systemer der kan håndtere alle de forskellige behov.

Jeg har specialiseret mig i psykoterapeuters hjemmesider, og i præcis de funktioner og systemer der skal bruges der og kun dem. Og det er da også en af årsagerne til, at jeg kan tilbyde hjemmesiderne til priser i øjenhøjde.

En anden årsag er, at jeg personligt har utroligt meget fokus på, hvordan jeg kan hjælpe terapeuter til, at fokusere på at være terapeuter frem for, at designe og vedligeholde hjemmesider.

Det tror jeg nemlig ikke, at man bliver en bedre terapeut af. Og klienterne fortjener, at du er nærværende med dem og ikke din hjemmeside.

Derfor har jeg lavet en yderst simpel prisstruktur. Der er ét medlemskab der passer til dit behov. Den indeholder det, som langt de fleste terapeuter har brug for til en fast pris. Har du en klient pr måned, så dækker det allerede omkostninger til din hjemmeside inklusive service og support.

Har du specielle ønsker, så ring eller skriv. Det kan være, du mener, at der mangler noget i pakken. Eller også kan jeg lave det specielt til dig til en fast timepris.

>