Om mig

Min historie

Hej og velkommen til min hjemmeside.


Jeg tænker tit på, hvordan skal jeg byde dig velkommen til min hjemmeside.

Allerhelst ville jeg jo gerne stå i døren og byde dig velkommen med din ynglings te eller kaffe.


Meeen det er jo ikke så nemt online.Jeg vil i stedet prøve, at være så autentisk, hjælpsom og letforståelig som muligt og gerne krydret med lidt humoristisk sans. Jeg beklager på forhånd hvis jeg kommer til, at bruge tekniske fremmed udtryk fra min lidt nørdede online verden.


Husk at du altid er velkommen til, at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål til noget af det jeg skriver. Eller bare give ris eller ros, der kan hjælpe mig med at blive bedre. Det vil blive taget imod med taknemmelighed.


Hvem er Jens Buch? 

Først og fremmest. Jeg hedder Jens, og det havde du nok fanget allerede.


Jeg er 42 år og bor i en lille by der hedder Grejs, der ligger lidt uden for Vejle. Dog ikke så langt ude, at det kan kaldes "på landet". I hvert fald ikke her i Jylland. Noget af det, jeg nyder ved at bo tæt på naturen er muligheden for gåture, og jeg har derfor en fast rutine med, at gå en lang tur hver eneste morgen året rundt. Det er et utroligt vigtigt punkt på dagen for mig.


Apropos rutiner. Så er jeg ikke en super rutinepræget person. Og kender, om nogen, til det med, at en ny vane er virkelig svær at få indøvet i hverdagen. Jeg øver mig dog hver dag 🙂


Og har fundet ud af, at det slet ikke er så ringe endda. Eksempelvis når jeg laver hjemmesider.


Jeg har som mange psykoterapeuter jeg har mødt, fokus på at være autentisk, nærværende, være i øjenhøjde og ikke mindst brænder jeg for, at hjælpe andre.


Opvokset på landet

Jeg er opvokset på landet eller rettere på et landbrug med køer. Så jeg har altid været tæt på naturen. Jeg har altid været motiveret af, hvordan jeg kunne passe dyrene på en måde, hvor de trives bedst muligt.


En af de ting jeg opdagede var, at jo bedre mine kollegaer havde det, jo bedre var de til at tage sig godt af dyrene. Derfor søgte jeg i nogle år svar på, hvordan jeg kunne blive bedre til at hjælpe mine kollegaer. I min søgen på "løsningen" endte jeg med at høre om psykoterapi, og jeg tog derfor en uddannelse på ID Academy i Silkeborg.


Det har nok været en af de mest lærerige perioder i mit liv.

Og det ikke mindst, på grund af mine gode og forstående medstuderende og undervisere. En god gruppe af mennesker med hver deres livshistorie og nærvær.


Jeg tror ikke jeg har mødt det samme andre steder, og er meget taknemmelig for, at have fået lov til at møde dem. Jeg håber, du har været ligeså heldig, at møde det samme nærværende fællesskab under din uddannelse. Det fortjener vi alle at have oplevet.


Nu kunne det godt lyde lidt rosenrødt det hele - og ja, der har bestemt været mange gode stunder i mit liv. Jeg har dog også haft min del af personlige udfordringer. Både i skolealderen og senere op igennem livet. 


Og jeg har tit tænkt, at det måske var mit lod, at være "ham der ikke kunne lykkes, ikke kunne nå i mål." Det var indimellem noget svært, at finde meningen med livet med denne overbevisning. Det var lidt, som at være i en konstant kamp med min "todo liste" og aldrig nå igennem!


Da jeg var midtvejs i min terapeut uddannelse, blev jeg ramt af stress. (jep, jeg er en del af den statistik) Jeg havde heldigvis fået nogle gode redskaber og fik brugt min stress periode til, at tænke på hvad der skulle ske i mit liv. Og jeg måtte ret hurtigt sande at landbrug ikke var en af dem.


Jeg er idag af den overbevisning, at jeg blev ramt af stressen, fordi jeg begyndte at mærke, hvordan jeg rent faktisk havde det, når jeg mærkede efter.

Under stress perioden, eller "timeout" perioden begyndte jeg at tænke på hvordan, jeg kunne bruge de gode redskaber fra psykoterapeut uddannelsen. Og jeg kunne tydeligt mærke trangen til, at gå ud og lyse op, som min underviser Ole Vadum Dahl, opfordrede os til.


En meget autentisk terapeut hjemmeside

Jeg blev ret hurtigt opmærksom på, at for at få klienter i min praksis, så var klienterne nødt til at vide, jeg tilbød terapi. Og jeg fandt ud af, at en hjemmeside var nødvendigt og alt afgørende.

Derfor begyndte jeg på, at lave en hjemmeside. Det kostede ikke noget særligt (og det gør det stadig ikke). Jeg opdagede dog ret hurtigt, at det var noget mere kompliceret end som så. En dag hvor jeg så en annonce for et online kursus i at lave sin egen hjemmeside, slog jeg til. Det kostede godt nok 3.995 kr. men jeg kom jo ingen steder med min hjemmeside - hvis jeg skulle være helt ærlig overfor mig selv.

Og det skulle (skal) jeg!

Fik jeg så lavet hjemmesiden? 

æh, jo, det.... 

Altså jeg kom da længere, men ét kursus giver altså ikke meget erfaring. Jeg kunne jo på ingen måde lave noget, der så bare nogenlunde lige så professionelt ud, som der stod i annoncen for online kurset.

Man kan sige det var en meget "autentisk" terapeut hjemmeside, jeg fik lavet. Med det mener jeg, at det var tydeligt, at det var mig selv der havde lavet den. Problemet var, at det kom der ikke rigtigt nogle klienter ud af.

Jeg fik derfor til sidst fat i en ekspert. En der lavede det til daglig. En der faktisk var meget nærværende. Desværre gik det sådan, at han blev syg og ikke kunne lave det færdig.

Fra mareridt til drøm til handling!

Nu var det lige ved at udvikle sig til et regulært mareridt. Jeg stod med en halvt færdigt hjemmeside, e-mailserie, Landingpage og hvad der ellers var lavet. Hvad skulle jeg gøre!?

Jeg havde ikke flere penge, at smide i den markedsføring og ingen klienter!

Jeg fik derpå hjælp fra nogle bekendte til det tekniske, og jeg lavede selv teksterne. Og fandt ud af, at det faktisk virkede ret godt! Der begyndte rent faktisk at komme klienter. Klienter der ringede, om de kunne komme i terapi ved mig.

Wow det var en ny oplevelse!

Øh, ja der er vist lige en plads ledig!

De første gange skulle jeg lige tage mig selv i, ikke at skræmme dem væk igen, eksempelvis ved, at stille 1000 spørgsmål (i sekundet) som man nemt gør, når man er lidt nervøs.

En dag kom der en og spurgte, om jeg ville lave hans hjemmeside. Det var godt nok ikke en psykoterapeut, men han synes min hjemmeside var ret god, og ville gerne have noget lignende. På det tidspunkt havde jeg opdaget, at jeg faktisk synes det var super sjovt, at lave hjemmesider. Hjælpe folk med, at få kunder via deres hjemmeside.

Så det sagde jeg ja til, og på det tidspunkt, havde jeg stadig ikke super mange klienter så tiden var til det. Det endte med, at jeg faktisk fik flere henvendelser på, at lave hjemmesider for andre, og pludselig fyldte det mere tid end mine klienter gjorde.

Midt i alt det her mareridt, udsprang der altså en drøm. En drøm om, at lave hjemmesider specifikt til psykoterapeuter. Den drøm er i dag blevet til handling, og jeg kalder konceptet Klientbutikken.

Og der er gået mange tanker igennem, før det er lavet. Jeg har især kigget på hvad en psykoterapeut reelt har brug for. Jeg mener hvad skal din hjemmeside kunne, hvordan skal den se ud?

Alle de andre smarte unødige funktioner hjemmesider ellers kan. Dem har jeg smidt ud af bagdøren. Det gør, at hjemmesiderne ved Klientbutikken er enkle og kan præcist det en terapeut har brug for og ikke mere. Det gør at hjemmesider inklusiv service kan laves til en meget attraktiv månedlig pris, når du er medlem i Klientbutikken.

Det eneste du skal gøre er, at starte et medlemskab. Du kender det sikkert fra alle mulige andre steder i vores samfund. Og hvis du vil stoppe dit medlemskab en dag. Så ringer eller skriver du bare, så sørger jeg for, at det stopper når du ønsker det.

Klientbutikken.dk

Som medlem i Klientbutikken, opnår du en ro omkring din hjemmeside, og om den nu virker som den skal. Du kan også let få lavet de ændringer du ønsker, uden at du skal føle frygt for hvad der sker når du klikker med musen. 

Når du har ændringer til hjemmesiden, eller måske bare har brug for at vende en ide/tanke, så skriver eller ringer du bare til mig. Det er da nemt. Og sådan skal det være, hvis du spørger mig.

Der er nogle der spørger, om det både gælder for dem der har en hjemmeside i forvejen og dem der skal have lavet en helt ny hjemmeside. Svaret er nemt. Jeg har ét abonnement og det gælder både for dig, der har en hjemmeside og til dig der har brug for at få lavet en ny, laver jeg den for en lille ekstra betaling. Kan det blive mere enkelt? Jeg tror det ikke. 

Jeg er selv uddannet psykoterapeut og har en god forståelse for hvordan din hverdag og praksis fungerer. Du vil kort sagt blive forstået, når du ringer, med de udfordringer du har i din praksis.

Det giver dig mulighed for, at være mere afslappet, når du snakker med din "hjemmesidemand".

Min lange rejse

Det har været en lang rejse hertil og 1000 tak til dig, der har fulgt mig, uanset om det har været fra sidelinjen, eller om du er en af dem, jeg har haft mange markedsførings snakke med. Så er jeg super taknemmelig for det. Jeg glæder mig til de mange markedsførings snakke, der kommer i fremtiden. 


Det får mig til, at stå op om morgenen, tak for det.
Jens


Problemet:

Du mangler en hjemmeside og fordi du ved, at pengene ikke hænger på træerne.

Så vælger du selv at lave den. 

Du læser lidt om, hvordan man gør på Google og finder ud af, at det nok er lidt mere omfattende end "bare lige". 


Du købte derfor et kursus, hvor de skriv "køb dette kursus og lav en hjemmeside på 30 minutter"

"Pris kun 3499,-"

 

Problemet er bare, at efter 30 minutter, er du hverken halvt eller helt færdig.


Det kan godt være det kun tog 30 minutter, at se kurset og oprette siden. Der er bare rigtig mange andre justeringer man også "lige" skal gøre.

Så hvad gør du? 

Løsningen:

Start med et medlemskab ved Klientbutikken.dk - Prisen svarer til en klientsession pr måned inklusiv alt! (næsten) Spørg endelig hvis du har et ønske til hvad din hjemmeside skal kunne.


Når du har startet dit medlemskab, så håndterer jeg alt det tekniske vedligehold samt fremtidige opdateringer på din hjemmeside.


Har du ingen hjemmeside? Så laver jeg en for en lille ekstra betaling. 


Uanset om du har rettelser om 1 måned, om 6 mdr, eller om 14 mdr, så ringer eller skriver du bare til mig. Så fikser jeg det nemt for dig, så det passer ind i din hjemmeside.

>