Jens har en dyb forståelse for mit arbejde som psykoterapeut

Hvilke indvendinger/forbehold havde du før du startede medlemskabet, som kunne have afholdt dig fra at starte et medlemskab ved mig?

Før jeg startede medlemskabet hos Jens, var jeg bekymret for, hvordan jeg skulle håndtere de tekniske aspekter af min forretning, som jeg ikke havde kompetencer til.

Hvordan var det, før du købte medlemskabet ved mig?

Jeg havde tidligere forsøgt flere business-udviklingsforløb og søgt hjælp hos forskellige eksperter inden for annoncering, hjemmeside og markedsføring. Men jeg manglede det overblik og den sammenhæng, der skulle til for at få min forretning til at fungere optimalt.

Hvad er den største forandring som medlemskabet har givet dig?

Med Jens' hjælp har jeg fået en omfattende støtte både teknisk, markedsføringsmæssigt og mentalt. Jens' holistiske tilgang har givet mig ro og fokus, så jeg kan dedikere mig fuldt ud til at hjælpe mine klienter, som er unge mellem 16 og 25 år.

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet? Hvad har givet dig den allerstørste AHA oplevelse?

Den største AHA-oplevelse har været at forstå vigtigheden af at fokusere på det, der virkelig virker, og at tid er min mest værdifulde ressource. Jens' evne til at tage sig af de tekniske aspekter og guide mig gennem markedsføringsstrategierne har frigivet tid og energi til, at jeg kan koncentrere mig om mine klienter.

Hvad har det givet dig konkret?

Jens har styr på alle tekniske detaljer såsom hjemmesideadministration, SEO, sociale medier og målgruppeanalyse. Det har været uvurderligt at have en sparringspartner, der kan give præcise og nyttige input til, hvilke værktøjer der er mest effektive.

Hvad har det givet dig personligt?

Jeg har fået en enorm tryghed ved at vide, at jeg hurtigt kan få professionel sparring på komplekse opgaver. Jens har en dyb forståelse for mit arbejde som psykoterapeut og den specifikke målgruppe, jeg arbejder med.

Vil du anbefale et medlemskab? Og hvorfor?

Jeg vil stærkt anbefale medlemskabet til andre terapeuter, især dem, der ønsker at opbygge en forretning med fokus på unge mellem 16 og 25 år. Jens tilbyder klar og forståelig sparring, er tålmodig og hjælper med at sætte kursen, uden at tage over. 
Jens' kombination af forretningsforståelse, markedsføringskendskab og terapeutisk indsigt gør ham til en uvurderlig sparringspartner. Stor anbefaling herfra.
Jeg føler mig ikke så alene. Jeg har sparring hvilket gør mig tryg og hjælper min virksomhed

Navn:

Karen

Titel: Psykoterapeut MPF

Flere udtalelser

>