Jeg har fået en stor tryghed ved at have Jens som sparringspartner. Hans støtte har været uvurderlig…

Hvilke indvendinger/forbehold havde du før du startede medlemskabet, som kunne have afholdt dig fra at starte et medlemskab ved mig?

Før jeg startede medlemskabet hos Jens, var jeg usikker på, om jeg kunne klare de tekniske udfordringer og om det overhovedet var muligt at leve af min praksis som psykoterapeut i udkantsdanmark.

Hvordan var det, før du startede medlemskabet ved mig?

Jeg havde forsøgt forskellige forløb og søgt hjælp hos flere "specialister", men jeg følte mig stadig overvældet og manglede en klar retning. Jeg havde svært ved at tro på, at min praksis kunne blive økonomisk bæredygtig.

Hvad er den største forandring som medlemskabet har givet dig?

Med Jens' hjælp har jeg ikke alene fået styr på det tekniske og markedsføringsmæssige, men også ændret mit mindset omkring penge og værdien af mine evner som psykoterapeut. Jeg er nu i stand til at tage en højere sessionspris, end jeg nogensinde havde troet muligt.

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet? Hvad har givet dig den allerstørste AHA oplevelse?

Den største AHA-oplevelse har været at indse, hvor vigtig mit mindset er for min forretning. Jens har hjulpet mig med at holde fokus og forstå, at min tid og mine evner er værdifulde ressourcer, som skal værdsættes rigtigt - også i kroner og øre.

Hvad har det givet dig konkret?

Jens har styr på teknikken, hjemmesiden, SEO, sociale medier og målgruppeanalyser. Det har været en enorm hjælp at have en sparringspartner, der kan guide mig til at bruge de rigtige værktøjer og strategier, så jeg kan fokusere på mine klienter.

Hvad har det givet dig personligt?

Jeg har fået en stor tryghed ved at have Jens som sparringspartner. Hans støtte har været uvurderlig, især når jeg tvivlede eller havde svært ved at holde fokus. Det har føltes som at have en støttende hånd i ryggen, der hjalp mig med at holde fast i planen. Noget jeg aldrig har lykkedes med før.

Vil du anbefale et medlemskab? Og hvorfor?

Jeg vil varmt anbefale medlemskabet til andre psykoterapeuter, især dem i udkantsdanmark, der ønsker at opbygge en bæredygtig praksis. Jens tilbyder klar og letforståelig sparring, er tålmodig og hjælper med at sætte en retning uden at tage over. 
Jens' kombination af teknisk viden, markedsføringsstrategi og evnen til at støtte på et personligt niveau gør ham til en uvurderlig sparringspartner. Det er svært at udtrykke hvor stor en forskel Jens har gjort for mig og min lille klinik. Tak, bare TAK!
Jeg føler mig ikke så alene. Jeg har sparring hvilket gør mig tryg og hjælper min virksomhed

Navn:

Sanne

Titel: Psykoterapeut

Flere udtalelser

>