I det hele taget min nye bedste ven. En manager, en sparringspartner, en person som går op i at lære mig at kende og derpå udfordre mig på en måde der motiverer mig

Hvilke indvendinger/forbehold havde du før du startede medlemskabet, som kunne have afholdt dig fra at starte et medlemskab ved mig?

At det var for mange penge som var spildt, ligesom mange andre ting jeg har prøvet.

Hvordan var det, før du købte medlemskabet ved mig?

Jeg kunne ikke få min hjemmeside til at se ud som jeg ønskede og havde ikke den sparring jeg havde brug for i forhold til udvikling af den. Desuden manglede jeg sparring og gode råd i forhold til hvilken målgruppe min hjemmeside henvendte sig til og hvilken den rent faktisk henvendte sig til som den var.

Jeg var desuden udfordret på hvordan jeg skulle kunne leve op til GDPR og forstå hvordan jeg kom nærmere i mål med det. Jeg var frustreret over ikke at forstå hvordan min markedsføring var på fb, instagram og hjemmeside. Desuden hvordan jeg fik sikker mail og en computer der levede op til de krav der er.

Jeg var nedtrykt over min revisor situation og manglede en uvildig sparring i dette. I bund og grund manglede jeg en person der kendte til mit fag og samtidigt var klog på alt det jeg bestemt ikke er ret god til.

Hvad er den største forandring som medlemskabet har givet dig?

I det hele taget min nye bedste ven 🙂 En manager, en sparringspartner, en person som går op i at lære mig at kende og derpå udfordre mig på en måde der motiverer mig.

Jeg har desuden fået Indsigt i hvordan en hjemmeside fungere og hvordan jeg kan begynde at tiltrække de kunder jeg ønsker via denne, samt fb og andre medier. Jeg har fået anbefalet en ny revisor som er billigere og kender til mit fag.

Jeg har fået anbefalet en It tekniker, som har hjulpet mig med den del. Der er i det hele taget kommet en røde tråd igennem det hele mens jeg har kendt Jens – og ja, så er han jo super sød, omsorgsfuld og meget menneskelig. Sagde jeg også at han var dygtig?

Det gode ved Jens er, at når jeg spørger om noget han selv er usikker på, så finder han ud af det eller hjælper mig til hvordan jeg selv finder ud af det. Det har lettet mig meget.

Jens har forebygget at jeg måske ville opgive at være selvstændig pga alle de ting der er forbundet med det, og som ikke har med det at gøre som jeg er bedst til, nemlig mine klienter. Jens er også utrolig fleksibel i forhold til hvornår det kan passe mig at vi taler sammen og er hurtig til at svare.

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet? Hvad har givet dig den allerstørste AHA oplevelse?

Det hele der står ovenover men skal jeg nu vælge én, så er det Jens som person.

Hvad har det givet dig konkret?

Som beskrevet ovenfor. Jens har givet mig overblik og en råd tråd igennem mit virke som selvstændig. Desuden en tryghed i at vide hvem jeg skal ringe til når jeg hænger fast i noget.

Hvad har det givet dig personligt?

Også som beskrevet ovenfor men udover en mere rolig mavefornemmelse og en følelse af ikke at være alene selvom jeg er alene selvstændig.

Vil du anbefale et medlemskab? Og hvorfor?

Til alle psykoterapeuter, da Jens kan sparre på alt det du ikke føler andre kan og forstår. Jeg anbefaler Jens fordi han er loyal, tillidsvækkende og pligtopfyldende. Desuden er meget hjerteligt og varmt menneske, som ikke er bange for at være ærlig på den gode måde. Han kan give det modspil som gør at jeg selv tager mere ansvar.
Tak for dig Jens!

Navn:

Monica Breitenstein

Titel: Psykoterapeut

Flere udtalelser

>