Flyt hjemmeside til klientbutikken

Lad mig hjælpe Dig, til at blive en klientmagnet

Her er 3 steps til hvordan du kommer igang ved klientbutikken

Step 1.

Vi holder et intro møde, hvor vi lærer hinanden at kende. Du fortæller hvilke ønsker og forventninger du har til din hjemmeside.

Step 2.

Sammen finder vi ud af hvilket design, funktioner og indhold der skal være på hjemmesiden.

Step 3.

Ud fra vores snakke, laver jeg en prøve flytning, så du kan se hvordan den ser ud efter en flytning. Derefter sender jeg siden til dig, så du kan se og komme med evt. ændringer. Når du godkender den, åbner jeg din nye hjemmeside (og klientmagnet) op for offentligheden.

NU er du klar til at få besøgende ind og se din hjemmeside


Har du rettelser, nye tekster og billeder derefter, så sender du dem selvfølgelig bare til mig. Så får jeg dem sat ind. Det er med i medlemskabet. Du får også adgang til klientbutikkens medlemside med tjeklister og guides omkring hvordan du får flere klienter.

Hvad siger andre Psykoterapeuter?

Ro og en klar retning. Sparring og en følelse af at jeg er ikke alene i det

Hvilke indvendinger/forbehold havde du før du startede medlemskabet, som kunne have afholdt dig fra at starte et medlemskab ved mig?

At det kan resultere i spil af penge. At jeg bliver misforstået og der bliver presset noget på hoved som jeg ikke resonerer med. Der er mange der tilbyder hjælp til markedsføring - så hvordan vælger jeg den rigtige for mig?!

Hvordan var det, før du købte medlemskabet ved mig?

Jeg var forvirret og frustreret over hvilken vej jeg skal gå. Der er mange muligheder og mange gode råd, men hvordan sorterer jeg i det?

Hvad er den største forandring som medlemskabet har givet dig?

Ro og en klar retning. Sparring og en følelse af at jeg er ikke alene i det, jeg skal ikke finde ud af det hele selv.

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet? Hvad har givet dig den allerstørste AHA oplevelse?

At måden jeg skriver passer til bestemte klienter og hjemmesidens design, indhold og markedsføring platform skal matche (hænge sammen).

Hvad har det givet dig konkret?

Svar på mine mange spørgsmål, konkrete tips til hvordan jeg skriver, optimerer det jeg skriver, hvor og hvad kunne virke og hvad er spil af min tid.

Hvad har det givet dig personligt?

Ro igen, retning - det at jeg ikke spilder min tid og energi unødvendigt, men målrettet. På den måde bevarer jeg fokus og holder fast i hvad jeg skal, selvom jeg ikke kan se resultat med det samme. Det er rart at vide at, jeg kan skrive til Jens, når jeg har spørgsmål, er i tvivl, sidder fast i noget mm.

Vil du anbefale et medlemskab? Og hvorfor?

Til alle psykoterapeuter som har brug for hjælp til markedsføring og til at få klienter, især til dem der er i starten. Fordi det er en kæmpe hjælp, fordi man kan ikke vide det hele og værdifuld sparring er nødvendig hvis man vil lykkes som selvstændig terapeut.

Elena Tiulenev Psykoterapeut
user-image

I det hele taget min nye bedste ven 🙂 En manager, en sparringspartner, en person som går op i at lære mig at kende og derpå udfordre mig på en måde der motiverer mig.

Hvilke indvendinger/forbehold havde du før du startede medlemskabet, som kunne have afholdt dig fra at starte et medlemskab ved mig?

At det var for mange penge som var spildt, ligesom mange andre ting jeg har prøvet.

Hvordan var det, før du købte medlemskabet ved mig?

Jeg kunne ikke få min hjemmeside til at se ud som jeg ønskede og havde ikke den sparring jeg havde brug for i forhold til udvikling af den. Desuden manglede jeg sparring og gode råd i forhold til hvilken målgruppe min hjemmeside henvendte sig til og hvilken den rent faktisk henvendte sig til som den var.

Jeg var desuden udfordret på hvordan jeg skulle kunne leve op til GDPR og forstå hvordan jeg kom nærmere i mål med det. Jeg var frustreret over ikke at forstå hvordan min markedsføring var på fb, instagram og hjemmeside. Desuden hvordan jeg fik sikker mail og en computer der levede op til de krav der er.

Jeg var nedtrykt over min revisor situation og manglede en uvildig sparring i dette. I bund og grund manglede jeg en person der kendte til mit fag og samtidigt var klog på alt det jeg bestemt ikke er ret god til.

Hvad er den største forandring som medlemskabet har givet dig?

I det hele taget min nye bedste ven 🙂 En manager, en sparringspartner, en person som går op i at lære mig at kende og derpå udfordre mig på en måde der motiverer mig.

Jeg har desuden fået Indsigt i hvordan en hjemmeside fungere og hvordan jeg kan begynde at tiltrække de kunder jeg ønsker via denne, samt fb og andre medier. Jeg har fået anbefalet en ny revisor som er billigere og kender til mit fag.

Jeg har fået anbefalet en It tekniker, som har hjulpet mig med den del. Der er i det hele taget kommet en røde tråd igennem det hele mens jeg har kendt Jens – og ja, så er han jo super sød, omsorgsfuld og meget menneskelig. Sagde jeg også at han var dygtig?

Det gode ved Jens er, at når jeg spørger om noget han selv er usikker på, så finder han ud af det eller hjælper mig til hvordan jeg selv finder ud af det. Det har lettet mig meget.

Jens har forebygget at jeg måske ville opgive at være selvstændig pga alle de ting der er forbundet med det, og som ikke har med det at gøre som jeg er bedst til, nemlig mine klienter. Jens er også utrolig fleksibel i forhold til hvornår det kan passe mig at vi taler sammen og er hurtig til at svare.

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet? Hvad har givet dig den allerstørste AHA oplevelse?

Det hele der står ovenover men skal jeg nu vælge én, så er det Jens som person.

Hvad har det givet dig konkret?

Som beskrevet ovenfor. Jens har givet mig overblik og en råd tråd igennem mit virke som selvstændig. Desuden en tryghed i at vide hvem jeg skal ringe til når jeg hænger fast i noget.

Hvad har det givet dig personligt?

Også som beskrevet ovenfor men udover en mere rolig mavefornemmelse og en følelse af ikke at være alene selvom jeg er alene selvstændig.

Vil du anbefale et medlemskab? Og hvorfor?

Til alle psykoterapeuter, da Jens kan sparre på alt det du ikke føler andre kan og forstår. Jeg anbefaler Jens fordi han er loyal, tillidsvækkende og pligtopfyldende. Desuden er meget hjerteligt og varmt menneske, som ikke er bange for at være ærlig på den gode måde. Han kan give det modspil som gør at jeg selv tager mere ansvar.
Tak for dig Jens!

Monica Breitenstein Psykoterapeut
user-image

Jeg oplever dig som autentisk, transparent, fleksibel, tillidsvækkende, ”ned på jorden”, tålmodig.

Hvilke indvendinger/forbehold havde du før du startede medlemskabet, som kunne have afholdt dig fra at starte et medlemskab ved mig?

Om det økonomisk kunne svare sig for mig.
Om det du (Jens) siger du kan er overreklameret. (det har jeg nemlig erfaring med)

Hvordan var det, før du købte medlemskabet ved mig?

Hjemmeside: udseende, opsætning, tilføjelser, teknisk, tiltrækning af kunder.
Jeg kunne lidt af det hele inden. Jeg havde udfordring med at få tingene sat i system, altså fuldt op på de opgaver der er omkring ovenstående. Så det blev lidt her, lidt der, og der var en del arbejde som ikke havde min interesse overhovedet.

Hvad er den største forandring som medlemskabet har givet dig?

• At hjemmesiden fungerer med udseende og som jeg kan se mig selv i, og de tekniske ting fungerer bare, og hvis de ikke gør, så bliver det fikset.
• At jeg altid kan få hjælp og sparring til bl.a tekster, nye ideer, sprog i forhold til min målgruppe.
• At når jeg har et produkt, eller en forandring der skal tilføjes eller fjernes, så bliver det bare gjort, jeg skal ikke sætte mig ind i alt muligt teknisk.
• At jeg mærker, at du er lige så interesseret i min succes, som jeg er, også selvom du har en del af din virksomhed investeret i succesen.

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet? Hvad har givet dig den allerstørste AHA oplevelse?

Sparring, hjælp og opbakning – der får mig til at drive fremad i forhold til min virksomhed.
Min hjemmeside, Jeg skal kun forholde mig til udseende og indhold, men jeg skal ikke gøre noget praktisk, altså flytte rundt og tilføje alt muligt teknisk.

Hvad har det givet dig konkret?

Inde på din hjemmeside ligger der guidelines til bl.a det sprog jeg skal bruge til min målgruppe,
Hvordan jeg kan gøre min virksomhed synlig på facebook og insta uden at bruge annonce kr. (det har et bestemt ord, kan ikke lige huske det)
Tilbagemelding med video, og visuelle forklaringer.

Hvad har det givet dig personligt?

Hjælp til at holde min næse i sporet.
Mod til at handle og blive ved
Tryghed i at jeg altid kan spørge og jeg får et svar – svaret oplever jeg som ærligt og autentisk.

Til hvem vil du anbefale et medlemskab? Og hvorfor?

Til psykoterapeuter

Udover at jeg oplever og ser at du har styr på alt omkring en hjemmeside, både med det tekniske og indhold, så oplever jeg også at du har styr på målgruppe og annoncering og det med at blive synlig.

Så jeg vil anbefale dig til dem, jeg høre om at disse behov som ovenfor beskrevet.
Men mest af alt og vigtigt for mig – er at jeg oplever dig som autentisk, transparent, fleksibel, tillidsvækkende, ”ned på jorden”, tålmodig. Løsningsorienteret. Når man har et problem – hvis du ikke allerede har lavet et produkt – så laver du det enten ved en video, eller en guideline på papir, forklaring på mail, eller en forklaring til mig personligt på video. Du er altid klar til at hjælpe.

Lene Duus Outzen Psykoterapeut
user-image

Du er rigtig god til at lytte og forstå. Samt er det super nemt at komme i kontakt med dig.

Hvilke indvendinger/forbehold havde du før du startede medlemskabet, som kunne have afholdt dig fra at starte et medlemskab ved mig?

Jeg havde i forvejen bøvlet en del med at få lavet min hjemmeside.
Noget jeg ikke selv finder ret spændende - og synes det er super
tidskrævende. Så inden jeg kontaktede dig, tænkte jeg på hvor meget
du kunne hjælpe, og hvor jeg selv skulle stå for

Hvordan var det, før du købte medlemskabet ved mig?

Jeg havde kigget meget på andre hjemmesider og sat min egen
hjemmeside op efter det.

Jeg havde ingen viden om hjemmeside, hvordan man skal bruge den, hvad den skal indeholde, eller hvordan
man når ud til sine klienter. Meget mangelfuld viden hvordan dette rent teknisk fungere ifht. Salg.

Hvad er den største forandring som medlemskabet har givet dig?

I stor hjælp og støtte til at få det tekniske sat op. Men derudover en større viden og erfaring inden for min kundetype.
Samt en helt ny forståelse af hvordan man kan sætte en hjemmeside op ifht tekst.

En ny måde at gøre det på, som jeg ikke har kendskab til eller har set på andre hjemmesider.

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet? Hvad har givet dig den allerstørste AHA oplevelse?

Viden om mine kundetyper- og hvor vigtigt at der er en rød tråd og sammenhæng i det hele. Så det mindsker forvirring.

Hvad har det givet dig konkret?

Det har helt konkret givet mig en ny viden som har været en del af de redskaber du har sendt, som i den grad hjælper til at arbejde med en mere målrettet strategi.

Hvad har det givet dig personligt?

Det har givet mig tryghed, og flere aha - oplevelser.

Jeg tænker det er forud at jeg har fået styr på mange af de ting jeg selv gik og spekulerede på. Samt det at have en rød tråd igennem det hele, skaber stor overblik for mig. Så jeg altid kan vende tilbage til dette.

Vil du anbefale et medlemskab? Og hvorfor?

Til alle som har svært ved at lave en hjemmeside, har svært ved at finde en rød tråd i deres virksomhed.

Måske primært andre terapeuter/ coaches eller andre behandler.

Og så vil jeg også tilføje at jeg synes du yder en stor indsats for at hjælpe. Du er rigtig god til at lytte og forstå. Samt er det super nemt at komme i kontakt med dig. Du giver meget af din tid, hvilket jeg synes er meget særligt. Og ikke når jeg forventer. Samt har du lavet en hjemmeside udover alle forventninger.

Sidst er du rigtig god til at hjælpe med at skabe overblik, som giver mig stor tryghed og tillid til dig

Anonym Psykoterapeut
user-image

Alt det man rent faktisk kan ift. at tiltrække kunder – hvis man ved, hvad man skal gøre…

Hvilke indvendinger/forbehold havde du før du startede medlemskabet, som kunne have afholdt dig fra at starte et medlemskab ved mig?

Jeg havde lige haft hyret et firma ift. google adds kampanger. Jeg frygtede lidt at jeg mistede kunder, når vi 2 ikke havde fokus på google søgninger.

Hvordan var det, før du købte medlemskabet ved mig?

Jeg havde svært ved at overskue, hvad jeg skulle gøre, hvor jeg skulle ligge mit fokus. Jeg har taget flere online kurser ift. hvordan man bygger sin forretning op, men jeg har haft svært ved at overskue opbygningen, landingpages, at få sat et godt booking system, en god hjemmeside osv. op. Det har lammet mig.

Hvad er den største forandring som medlemskabet har givet dig?

Jeg har fået ro, fokus og retning. Jeg har fået en virkelig kvalificeret sparringspartner i dig. Jeg ved, at jeg kan spørge dig om, hvilken retning jeg nu skal gå i. Desuden er det fantastisk, at du har taget dig af mange af de praktiske (for mig kedelige) ting, så jeg har kunnet fokusere på det faglige indhold, som jeg elsker.

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet? Hvad har givet dig den allerstørste AHA oplevelse?

Alt det man rent faktisk kan ift. at tiltrække kunder – hvis man ved, hvad man skal gøre… eller som heldige mig…har dig til at gøre det for mig 😊 og guide mig til dét jeg selv skal gøre.

Hvad har det givet dig konkret?

Vi har fået bygget min hjemmeside om, så den fungerer godt inkl. Booking, salg af foredrag og sessioner derfra. Du har givet mig råd om, hvordan jeg skal tale til min målgruppe; hvad virker og ikke virker. Jeg har fået overblik over freebies og de mail serier, der skal følge disse. Alt dette på utrolig kort tid.

Hvad har det givet dig personligt?

Det giver mig ro, at jeg ved, vi sammen har overblikket. At jeg altid kan spørge dig, og så finder vi en vej. Jeg kan endelig se, alt det jeg har læst om/tage online kurser om, ”der skal til”.. at det virker. Og det er en kæmpe lettelse, at jeg ikke har skullet stå for det hele selv.

Vil du anbefale et medlemskab? Og hvorfor?

Ja klart, og det har jeg allerede gjort 😊 fordi det har givet mig ro og retning, du er behagelig og nem at samarbejde med og effektiv. Jeg synes, det er SÅ rart som selvstændig psykoterapeut, at jeg kan koncentrere mig om det, jeg synes er spændende, overlade det for mig besværlige til dig – og samtidigt have din hjælp ift. retningen.

Anne Hartung Psykoterapeut
user-image
>