Få (endelig) en snak med en der kender din branche og som kender til markedsføring

Drømmer du om at få en snak med en der både er psykoterapeut og som arbejder med markedsføring?


Så er du komme til rette sted, jeg hjælper både dig, der vil være deltids- eller fuldtidspsykoterapeut

Mit navn er Jens Buch - det er mig, der hjælper dig med at få klienter

En samtale der er til for dig...

Har du brug for hjælp med markedsføring af din psykoterapeutiske praksis? Så tag en gratis og uforpligtende snak med Jens.

Det er en mulighed for, at få råd og tips til, hvordan du bedst muligt kan promovere din praksis og tiltrække flere klienter. Samtidigt giver det også mulighed for at lære hinanden at kende. Nyd en hyggeligt samtale med Jens om din markedsføring - det er helt gratis!

Hvad siger andre?

Christina Eriksen

"

Jeg vidste ikke jeg havde udfordringer før Jens kiggede på min hjemmeside. Jeg troede den fungerede optimal, men Jens fandt nogle virkelig nogle "håndtag" at skrue på - Helt klart til min fordel.

"

Anonym

"

Min oplevelse af Jens var, at han brænder for det, han laver. Jeg havde en rigtig fin snak med ham, og trods mit lille forbehold inden, så fik han alligevel lært mig noget nyt og virkeligt brugbart til min videre markedsføring af min lille klinik.

"

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Klientbutikken?

Det er Jens 😊 som hjælper psykoterapeuter med, at tiltrække deres drømme klienter via et medlemskab, til en pris der svarer til én klientsession pr måned. Jeg er danmarks bedste, eller i hvert fald mest flittigste til at hjælpe der er psykoterapeut.

Hvad er fordelene ved medlemskabet?

At du ikke er alene med din markedsføring.

Hvor meget koster det at være medlem?

Priserne starter fra 249kr/md og udover det kan der tilkøbes pakker der passer til din rejse.

Hvilke tjenester tilbyder du?

Hjemmesider, SEO - så du bliver fundet på google, hjælp til sociale medier, sparringsforløb der hjælper dig, når du sidder fast.

Hvordan holder du dig opdateret?

Jeg hjælper mange psykoterapeuter rundt i Danmark og følger hele tiden med i hvad der virker bedst.

Hvad er din foretrukne markedsføring?

Den du rent faktisk kan lykkes med. Det hjælper ikke at lave en "fantastisk" markedsføringsplan du ikke kan lykkedes med.

Jeg har prøvet mange typer markedsføring - Hvad hvis jeg ikke kan finde ud af det?

Jeg hjælper dig igennem din rejse uanset hvor du er. 

Laver du også Wordpress hjemmesider?

Ja, det gør jeg også. Der findes dog systemer der er noget bedre til psykoterapeuter.

Er snakken gratis?

Ja den er gratis og der er ikke nogen akavet stemning hvis du ikke køber. Faktisk plejer det at være rigtig hyggeligt😊

Hvad siger andre?

Anne Hartung

"

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet?

Alt det man rent faktisk kan ift. at tiltrække kunder – hvis man ved, hvad man skal gøre… eller som heldige mig…har dig til at gøre det for mig 😊 og guide mig til dét jeg selv skal gøre.

"

Pia

"

Jens er virkelig enestående - han formår at spare på alt det, man ellers ikke forventede var muligt, og han gør det med en loyalitet og pligtopfyldenhed, jeg sjældent har set.


Det, der gør det ekstra specielt, er hans varme personlighed og ægte interesse i at få dig til at lykkedes. Han formår også at trykke lidt på de ømme punkter, som får en til at tage mere ansvar for sig selv. Jens, du er guld værd!

"

Eksempel fra en salgsside

Jeg har selv gået vejen

Jeg kender godt til følelsen af den store frustration over ikke at få klienter nok (eller ingen overhovedet). Kombineret med forvirring over de mange super duper tilbud om hjælp til min markedsføring da jeg startede som ny psykoterapeut.


Ja, jeg var mildest talt ved at give op på min drøm!

Dengang jeg startede som psykoterapeut

Når jeg tænker tilbage på dengang, hvor jeg brugte mange penge på at få lavet min markedsføring. Så husker jeg tydeligt hvor frustreret jeg var.


Nu havde jeg jo fået uddannelsen og jeg var klar! Jeg var så klar til at hjælpe de mennesker som helt tydeligt havde brug for hjælpen.


Jeg havde endda fået nogle ret dygtige folk til at hjælpe med min markedsføring. Men lige lidt hjalp det. 


Nu havde jeg fået uddannelsen og jeg var klar! Jeg var så klar....

En længere rejse.

En dag slog det mig, at de mange dygtige hjemmeside mennesker der hjalp mig, alle havde det tilfælles at de ingen erfaring havde med at hjælpe psykoterapeuter.


Jeg begyndte herefter på en længere rejse. En rejse der havde ét fokus, nemlig den at finde ud af hvordan man kunne lave en super enkelt og virksom markedsføring for psykoterapeuter. Uden at de skulle kende til teknik eller læse lange bøger om markedsførings teorier.

Jeg byder i dag velkommen til de mange psykoterapeuter der har lyst til at få flere klienter, uden at de (også) skal være tekniknørder.


Det er så fedt, at høre en psykoterapeuts udfordring og så vide præcis hvad der skal til, for at de begynder at få klienter.

I dag ved jeg at det ikke er nødvendigt, at man skal være teknik nørd for at få klienter. Men det er oftest nødvendigt at få hjælp til de ting man ikke er super god til fra en der har prøvet det selv.


Jeg ved også at enkelhed er din ven, når det gælder markedsføring. Og det er netop det som jeg har lavet med Klientbutikkens salgsside.


Hvordan har jeg det i dag?

Jeg har det godt tak😊 Frustrationen over teknikken kan jeg stadig have.😀 Det kender vi vist alle.


Til gengæld så er jeg taknemmelig for nu at kende vejen til at få klienter til sin klinik. Og jeg er så taknemmelig over, at kunne have en hverdag, hvor jeg til dagligt hjælper mange psykoterapeuter med netop det.

Hvad siger andre?

Hanne

"

At finde måder at tiltrække kunder var virkelig en udfordring, men heldigvis kendte du tricket og jeg er taknemmelig for at have dig som støtte og vejleder i processen - guidede mig til præcis, hvad jeg skal gøre!

"

Anonym

"

Du er rigtig god til at lytte og forstå. Samt er det super nemt at komme i kontakt med dig.


Stor hjælp og støtte til at få det tekniske sat op.

"

Er du psykoterapeut og kæmper for at fylde din praksis?

Jeg viser dig, hvordan du opbygger relationer og opnår tillid til potentielle klienter, så de vælger dig frem for mange andre muligheder.

Jeg ved, at markedsføring kan virke som en frustrerende og udmattende opgave for mange og jeg kan ikke love at der kun ligger sjove opgaver fremad. Heldigvis findes der mange gode hjælpeværktøjer der gør det noget nemmere og på en måde hvor du rent faktisk lykkedes med at tiltrække flere klienter.

Forestil dig, hvordan det ville føles, når flere mennesker finder ud af at du kan hjælpe dem med dine evner som menneske og psykoterapeut. Forestil dig at de ønsker at bestille en tid hos dig. Hvad det ville gøre for din praksis og din følelse af endelig at lykkedes med din drøm at arbejde som psykoterapeut?

Du kunne endelig begynde at se flere klienter regelmæssigt og hjælpe dem lige så meget som, hvis ikke endda mere end før!

Skynd dig med at få bestilt en gratis snak om hvordan du kan begynde at tiltrække klienter. Jeg glæder mig til at møde dig😊🤗

Få en snak om din markedsføring

Udfyld kontaktformularen herunder, så skriver jeg tilbage til dig, så snart jeg ser din besked

Du kan også kigge i min kalender ved at klikke her: Få en snak om din markedsføring.

Navn*
E-mail*
Telefon nr
Besked
0 of 350
  • Klientbutikken.dk
  • Lærkelunden 3, 7120, Vejle
  • jens@klientbutikken.dk
>