Designs

Alle terapeuthjemmesider, laves så dine klienter føler det er rart, hyggeligt og tillidsvækkende at besøge den.

Jeg laver hver enkelte hjemmeside, så det føles rart, hyggeligt og tillidsvækkende at besøge den, samt lære dig at kende. Jeg laver dem dog altid ud fra et grunddesign, som er lavet med det fokus at hjælpe dig til at blive en klientmagnet.

Vi mennesker er forskellige, derfor er de hjemmesider jeg laver, altid designet ud fra hvilken kundetype og målgruppe du ønsker at tiltrække - den kundetype du har allermest lyst til at hjælpe.

Farver, billeder, tekster, grafik, menulinje bliver alle lavet så det netop hjælper, med at tale til den følelse, der er vigtig for de kunder, klienter, gæster du ønsker dig.

Når du kigger demo hjemmesiden igennem og tænker. "ahh, mavefornemmelsen er ikke helt god." Så kan det alene skyldes at den er lavet så det passer til en anden person end dig. Og det er helt okay.

"Hvis mavefornemmelsen ikke er helt god, så kan det helt enkelt skyldes, at designet ikke er lavet til din kundetype eller personlighed"

Når jeg laver din hjemmeside, så finder vi ud af, hvilket design der giver dig en god mavefornemmelse men endnu vigtigere, hvad der giver dine besøgende en god mavefornemmelse og tillid til dig. 

Jeg arbejder derfor altid ud fra et grunddesign. Og derfra tilpasser jeg siden til den aftale vi sammen laver. Fordelen ved dette er blandt andet, at jeg nemmere kan hjælpe dig med at tiltrække klienter. Fordi jeg har mange andre psykoterapeuter der har en hjemmeside, der er lavet ud fra det samme grunddesign og principper.

Yderlig får du fordelen, at alle tjeklister og guides på medlemssiden, passer til din nye hjemmeside. Det giver dig en klar "køreplan" for hvad du kan gøre, for at tiltrække flere klienter.

Det koster ofte 10-20.000kr for en ny hjemmeside og dertil kommer hosting/webhotel og vedligeholdelse.

Jeg ved, at det kan være en stor post for en terapeut. Derfor har jeg lavet et mere enkelt og terapeutvenligt koncept.

Nemt medlemskab i øjenhøjde

>