Fra frustration, til AHA det var bare derfor jeg manglede klienter!

6 lette trin, der viser dig årsagen til, at din kalender er gabende tom. Og hvordan du også kan lykkedes med at få klienter til din praksis.

Mit navn er Jens Buch - det er mig, der hjælper dig med at få klienter

"Nu forstår jeg hvorfor jeg manglede klienter"

Den sætning har jeg hørt rigtig mange gange når jeg har snakket med psykoterapeuter.

Tit er det sådan når jeg snakker med psykoterapeuter i telefonen. Så har de allerede snakket med mange om deres markedsføring og om deres praksis.

De har snakket både med venner, familie, kollegaer og måske også snakket med forskellige hjemmeside bureauer om at få lavet hjemmeside, visitkort osv.

Udfordringen er bare ofte, at ingen af dem kender til denne branche. De ved ikke hvordan det er at arbejde som psykoterapeut.

Nogle af dem er måske endda lidt skeptiske for hvad det egentlig er du laver, når du taler med klienterne... 

Jeg er selv psykoterapeut - jeg har gået vejen fra ny uddannet psykoterapeut og så skulle finde ud af hvordan man fik sig markedsført.

Jeg kender til den branche og jeg har igennem mange år hjulpet psykoterapeuter med at tiltrække deres drømmeklienter. Derfor er det helt naturligt, at jeg også kender til de 6 typiske årsager til manglende klienter.

Og jeg ved naturligvis også hvad man gør ved det.

Derfor har jeg lavet dette minikursus, hvor du kan tage ét skridt af gangen. Eller tage alle 6 skridt hurtigt efter hinanden. Tempoet bestemmer du.

Hvad siger andre?

Christina Eriksen

"

Jeg vidste ikke jeg havde udfordringer før Jens kiggede på min hjemmeside. Jeg troede den fungerede optimal, men Jens fandt nogle virkelig nogle "håndtag" at skrue på - Helt klart til min fordel.

"

Anonym

"

Min oplevelse af Jens var, at han brænder for det, han laver. Jeg havde en rigtig fin snak med ham, og trods mit lille forbehold inden, så fik han alligevel lært mig noget nyt og virkeligt brugbart til min videre markedsføring af min lille klinik.

"

Anonym

"

At arbejde sammen med Jens på dine markedsføringsudfordringer er en oplevelse, der kombinerer professionalisme med personlig opmærksomhed. Jens tager sig tid til at forstå dine unikke behov og udfordringer.


Han opmuntrer dig til at udforske nye ideer og giver konstruktiv feedback, der hjælper dig med at vokse. Med Jens får du ikke bare en konsulent; du får en partner, der er dybt interesseret i din succes og som står ved din side, gennem hele processen.

"

Inger

"

Jens hjælper dig med at tiltrække flere klienter ved at lytte til dig, og derefter målrette, autentiske markedsførings modeller, der er skræddersyet til psykoterapeuter.


Han hjælper dig med for at forstå din ideelle klient og anvende teknikker som søgemaskineoptimering (SEO), social media management (SoMe), og content marketing for at nå ud til dem. Jens' tilgang sikrer, at din praksis ikke bare bliver set, men også appellerer til de klienter, du ønsker at tiltrække

"

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Klientbutikken?

Det er Jens 😊 Jens som hjælper psykoterapeuter med, at tiltrække deres drømme klienter via online kurser og forløb, skræddersyet til psykoterapeuter. Jeg er danmarks måske bedste, eller i hvert fald mest flittige til at hjælpe psykoterapeuter.

Hvad er fordelene ved kurset?

Du går fra at være i tvivl og frustreret over hvad du skal gøre for at tiltrække klienter. Til at få en AHA oplevelse Nu ved præcis hvad du skal gøre for få flere klienter.

Er der tilfredshedsgaranti?

Selvfølgelig er der tilfredshedsgaranti. Du kan bruge kurset lige så tosset du vil, og hvis det ikke lever op til dine forventninger, så ringer eller skriver du bare inden for de første 30 dage efter dit køb. Så får du alle pengene igen.

 

Jeg har købt andre kurser, som jeg ikke har kunnet gennemføre. Hvad er forskellen?

Mange kurser er lavet, så de passer til både psykoterapeuter, coaches, frisører og cykelmekanikere mv. Kort sagt, online kurser er ofte lavet så det passer til alle. Men du er ikke "alle" du er psykoterapeut. Jeg har lavet dette kursus set fra en psykoterapeut der hjælper andre psykoterapeuter. For det er sådan min hverdag har været i årevis.

Det gør at du netop kan lykkedes med at gennemfører dette.

Hvad koster online kurset?

Det koster 79 kroner. Du kan også vælge at købe en pakke hvor du kan dele kurset sammen med dine kollegaer.

Hvad siger andre?

Anne Hartung

"

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet?

Alt det man rent faktisk kan ift. at tiltrække kunder – hvis man ved, hvad man skal gøre… eller som heldige mig…har dig til at gøre det for mig 😊 og guide mig til dét jeg selv skal gøre.

"

Pia

"

Jens er virkelig enestående - han formår at spare på alt det, man ellers ikke forventede var muligt, og han gør det med en loyalitet og pligtopfyldenhed, jeg sjældent har set.


Det, der gør det ekstra specielt, er hans varme personlighed og ægte interesse i at få dig til at lykkedes. Han formår også at trykke lidt på de ømme punkter, som får en til at tage mere ansvar for sig selv. Jens, du er guld værd!

"

Susanne Jensen

"

I dit forløb med Jens kan du forvente en hands-on, let tilgængelig og personlig support. Uanset om det er via samtaler, SMS eller e-mail, Jens er virkelig tilgængelig (modsat visse andre) til at guide dig gennem hvert skridt i din markedsføringsrejse. 

Dette inkluderer hjælp til at udvikle indhold, strategisk rådgivning, teknisk bistand og moralstøtte. Jens' mål er at gøre dig selvsikker og kompetent i alle aspekter af markedsføring, så du kan opnå dine drømmemål

"

Gitte L

"

Med Jens' dybdegående forståelse af både psykoterapi og markedsføring, har han fundet de nøgleområder, hvor min daværende strategi kunne forbedres.


Hans personlige løsninger, der ikke bare øger din online synlighed, men også "snakker" autentisk med din praksis' værdier og mål.


Jens holistiske tilgang inkluderer optimering af din hjemmeside, sociale medieprofiler og udvikling af engagerende indhold, der afspejler dit unikke tilbud til klienterne.

"
  • Klientbutikken.dk
  • Lærkelunden 3, 7120, Vejle
  • jens@klientbutikken.dk
>