Invitation

Må jeg invitere dig til en snak om din hjemmeside? 

Det koster Gratis

"Jeg står klar, til at hjælpe dig med gode råd i øjenhøjde"

Formålet er, at lære hinanden at kende.

Formålet med et visualisering møde er, at vi lærer hinanden at kende. Jeg lytter til hvilke terapeutiske områder, du drømmer om at arbejde med.

Jeg giver dig nogle nemme råd, der giver dig genvejen, til det du ønsker at opnå med din hjemmeside.

Mødet ender ikke med en akavet tavshed ala "du skal købe af mig agtig". Min erfaring er, at nogle efterfølgende vælger, at samarbejde med mig og andre ikke. For mig er det helt naturligt, at et samarbejde, starter med at lære hinanden godt at kende.

Hvad siger andre terapeuter?

profile-pic

Til dem jeg kender som går selvstændigt. Det er bare så vigtigt at vide lidt om, hvad man laver, hvis man ikke skal køre surt i markedsføring og drukne i mængden.

Hvilke indvendinger/forbehold havde du, før du sagde ja tak, som kunne have afholdt dig fra, at få feedback fra mig?

Jeg arbejder selv med markedsføring, så var i tvivl om, hvor meget nyt jeg ville få med mig.

Hvordan var det, før du vi have snakket sammen?

Jeg havde svært ved at finde træningsklienter.

Hvad er den største forandring som det har givet dig?

Klarhed om hvilke målgrupper der er mit segment, eller man kan sige, at det var en dementering af målgruppe(r).

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved den snak om markedsføring? Hvad har givet dig den allerstørste AHA oplevelse?

Det var dejligt at få noget konkret viden om målgruppens adfærd online samt hvad deres sociale status er og deres likes / dislikes.

Hvad har det givet dig konkret?

Viden og svar og dermed værktøjer til det videre arbejde.

Hvad har det givet dig personligt?

Min oplevelse af Jens var, at han brænder for det, han laver. Jeg havde en rigtig fin snak med ham, og trods mit lille forbehold inden, så fik han alligevel lært mig noget nyt og virkeligt brugbart til min videre markedsføring af min lille klinik.

Til hvem vil du anbefale, at få en snak om markedsføring? Og hvorfor?

Til dem jeg kender som går selvstændigt. Det er bare så vigtigt at vide lidt om, hvad man laver, hvis man ikke skal køre surt i markedsføring og drukne i mængden.

Anonymt ,
profile-pic

Du er rigtig god til at lytte og forstå. Samt er det super nemt at komme i kontakt med dig.

Hvilke indvendinger/forbehold havde du før du startede medlemskabet, som kunne have afholdt dig fra at starte et medlemskab ved mig?

Jeg havde i forvejen bøvlet en del med at få lavet min hjemmeside.
Noget jeg ikke selv finder ret spændende - og synes det er super
tidskrævende. Så inden jeg kontaktede dig, tænkte jeg på hvor meget
du kunne hjælpe, og hvor jeg selv skulle stå for

Hvordan var det, før du købte medlemskabet ved mig?

Jeg havde kigget meget på andre hjemmesider og sat min egen
hjemmeside op efter det.

Jeg havde ingen viden om hjemmeside, hvordan man skal bruge den, hvad den skal indeholde, eller hvordan
man når ud til sine klienter. Meget mangelfuld viden hvordan dette rent teknisk fungere ifht. Salg.

Hvad er den største forandring som medlemskabet har givet dig?

I stor hjælp og støtte til at få det tekniske sat op. Men derudover en større viden og erfaring inden for min kundetype.
Samt en helt ny forståelse af hvordan man kan sætte en hjemmeside op ifht tekst.

En ny måde at gøre det på, som jeg ikke har kendskab til eller har set på andre hjemmesider.

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet? Hvad har givet dig den allerstørste AHA oplevelse?

Viden om mine kundetyper- og hvor vigtigt at der er en rød tråd og sammenhæng i det hele. Så det mindsker forvirring.

Hvad har det givet dig konkret?

Det har helt konkret givet mig en ny viden som har været en del af de redskaber du har sendt, som i den grad hjælper til at arbejde med en mere målrettet strategi.

Hvad har det givet dig personligt?

Det har givet mig tryghed, og flere aha - oplevelser.

Jeg tænker det er forud at jeg har fået styr på mange af de ting jeg selv gik og spekulerede på. Samt det at have en rød tråd igennem det hele, skaber stor overblik for mig. Så jeg altid kan vende tilbage til dette.

Vil du anbefale et medlemskab? Og hvorfor?

Til alle som har svært ved at lave en hjemmeside, har svært ved at finde en rød tråd i deres virksomhed.

Måske primært andre terapeuter/ coaches eller andre behandler.

Og så vil jeg også tilføje at jeg synes du yder en stor indsats for at hjælpe. Du er rigtig god til at lytte og forstå. Samt er det super nemt at komme i kontakt med dig. Du giver meget af din tid, hvilket jeg synes er meget særligt. Og ikke når jeg forventer. Samt har du lavet en hjemmeside udover alle forventninger.

Sidst er du rigtig god til at hjælpe med at skabe overblik, som giver mig stor tryghed og tillid til dig

Anonym , Psykoterapeut
profile-pic

I det hele taget min nye bedste ven 🙂 En manager, en sparringspartner, en person som går op i at lære mig at kende og derpå udfordre mig på en måde der motiverer mig.

Hvilke indvendinger/forbehold havde du før du startede medlemskabet, som kunne have afholdt dig fra at starte et medlemskab ved mig?

At det var for mange penge som var spildt, ligesom mange andre ting jeg har prøvet.

Hvordan var det, før du købte medlemskabet ved mig?

Jeg kunne ikke få min hjemmeside til at se ud som jeg ønskede og havde ikke den sparring jeg havde brug for i forhold til udvikling af den. Desuden manglede jeg sparring og gode råd i forhold til hvilken målgruppe min hjemmeside henvendte sig til og hvilken den rent faktisk henvendte sig til som den var.

Jeg var desuden udfordret på hvordan jeg skulle kunne leve op til GDPR og forstå hvordan jeg kom nærmere i mål med det. Jeg var frustreret over ikke at forstå hvordan min markedsføring var på fb, instagram og hjemmeside. Desuden hvordan jeg fik sikker mail og en computer der levede op til de krav der er.

Jeg var nedtrykt over min revisor situation og manglede en uvildig sparring i dette. I bund og grund manglede jeg en person der kendte til mit fag og samtidigt var klog på alt det jeg bestemt ikke er ret god til.

Hvad er den største forandring som medlemskabet har givet dig?

I det hele taget min nye bedste ven 🙂 En manager, en sparringspartner, en person som går op i at lære mig at kende og derpå udfordre mig på en måde der motiverer mig.

Jeg har desuden fået Indsigt i hvordan en hjemmeside fungere og hvordan jeg kan begynde at tiltrække de kunder jeg ønsker via denne, samt fb og andre medier. Jeg har fået anbefalet en ny revisor som er billigere og kender til mit fag.

Jeg har fået anbefalet en It tekniker, som har hjulpet mig med den del. Der er i det hele taget kommet en røde tråd igennem det hele mens jeg har kendt Jens – og ja, så er han jo super sød, omsorgsfuld og meget menneskelig. Sagde jeg også at han var dygtig?

Det gode ved Jens er, at når jeg spørger om noget han selv er usikker på, så finder han ud af det eller hjælper mig til hvordan jeg selv finder ud af det. Det har lettet mig meget.

Jens har forebygget at jeg måske ville opgive at være selvstændig pga alle de ting der er forbundet med det, og som ikke har med det at gøre som jeg er bedst til, nemlig mine klienter. Jens er også utrolig fleksibel i forhold til hvornår det kan passe mig at vi taler sammen og er hurtig til at svare.

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet? Hvad har givet dig den allerstørste AHA oplevelse?

Det hele der står ovenover men skal jeg nu vælge én, så er det Jens som person.

Hvad har det givet dig konkret?

Som beskrevet ovenfor. Jens har givet mig overblik og en råd tråd igennem mit virke som selvstændig. Desuden en tryghed i at vide hvem jeg skal ringe til når jeg hænger fast i noget.

Hvad har det givet dig personligt?

Også som beskrevet ovenfor men udover en mere rolig mavefornemmelse og en følelse af ikke at være alene selvom jeg er alene selvstændig.

Vil du anbefale et medlemskab? Og hvorfor?

Til alle psykoterapeuter, da Jens kan sparre på alt det du ikke føler andre kan og forstår. Jeg anbefaler Jens fordi han er loyal, tillidsvækkende og pligtopfyldende. Desuden er meget hjerteligt og varmt menneske, som ikke er bange for at være ærlig på den gode måde. Han kan give det modspil som gør at jeg selv tager mere ansvar.
Tak for dig Jens!

Monica Breitenstein , Psykoterapeut
profile-pic

Alt det man rent faktisk kan ift. at tiltrække kunder – hvis man ved, hvad man skal gøre…

Hvilke indvendinger/forbehold havde du før du startede medlemskabet, som kunne have afholdt dig fra at starte et medlemskab ved mig?

Jeg havde lige haft hyret et firma ift. google adds kampanger. Jeg frygtede lidt at jeg mistede kunder, når vi 2 ikke havde fokus på google søgninger.

Hvordan var det, før du købte medlemskabet ved mig?

Jeg havde svært ved at overskue, hvad jeg skulle gøre, hvor jeg skulle ligge mit fokus. Jeg har taget flere online kurser ift. hvordan man bygger sin forretning op, men jeg har haft svært ved at overskue opbygningen, landingpages, at få sat et godt booking system, en god hjemmeside osv. op. Det har lammet mig.

Hvad er den største forandring som medlemskabet har givet dig?

Jeg har fået ro, fokus og retning. Jeg har fået en virkelig kvalificeret sparringspartner i dig. Jeg ved, at jeg kan spørge dig om, hvilken retning jeg nu skal gå i. Desuden er det fantastisk, at du har taget dig af mange af de praktiske (for mig kedelige) ting, så jeg har kunnet fokusere på det faglige indhold, som jeg elsker.

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet? Hvad har givet dig den allerstørste AHA oplevelse?

Alt det man rent faktisk kan ift. at tiltrække kunder – hvis man ved, hvad man skal gøre… eller som heldige mig…har dig til at gøre det for mig 😊 og guide mig til dét jeg selv skal gøre.

Hvad har det givet dig konkret?

Vi har fået bygget min hjemmeside om, så den fungerer godt inkl. Booking, salg af foredrag og sessioner derfra. Du har givet mig råd om, hvordan jeg skal tale til min målgruppe; hvad virker og ikke virker. Jeg har fået overblik over freebies og de mail serier, der skal følge disse. Alt dette på utrolig kort tid.

Hvad har det givet dig personligt?

Det giver mig ro, at jeg ved, vi sammen har overblikket. At jeg altid kan spørge dig, og så finder vi en vej. Jeg kan endelig se, alt det jeg har læst om/tage online kurser om, ”der skal til”.. at det virker. Og det er en kæmpe lettelse, at jeg ikke har skullet stå for det hele selv.

Vil du anbefale et medlemskab? Og hvorfor?

Ja klart, og det har jeg allerede gjort 😊 fordi det har givet mig ro og retning, du er behagelig og nem at samarbejde med og effektiv. Jeg synes, det er SÅ rart som selvstændig psykoterapeut, at jeg kan koncentrere mig om det, jeg synes er spændende, overlade det for mig besværlige til dig – og samtidigt have din hjælp ift. retningen.

Anne Hartung , Psykoterapeut
profile-pic

Jeg føler mig ikke så alene. Jeg har sparring hvilket gør mig tryg og hjælper min virksomhed.

Hvilke indvendinger/forbehold havde du før du startede medlemskabet, som kunne have afholdt dig fra at starte et medlemskab ved mig?

Vil det reelt set gøre en forskel? Vil det "aflaste"? Hænger investering og afkastet sammen?

Hvordan var det, før du købte medlemskabet ved mig?

Kunne ikke nå det hele - gennemskue det hele. Savnede sparring med en der på punkter var "klogere" end mig

Hvad er den største forandring som medlemskabet har givet dig?

Jeg føler mig ikke så alene. Jeg har sparring hvilket gør mig tryg og hjælper min virksomhed.

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet? Hvad har givet dig den allerstørste AHA oplevelse?

Din viden og sparring.

Hvad har det givet dig konkret?

De rette ord, vendinger og løsninger, f.x. hvad gør man i denne "situation"?

Hvad har det givet dig personligt?

Tryghed, gå-på-mod, hjælp (aflastning især i hovedet)

Til hvem vil du anbefale et medlemskab? Og hvorfor?

Til andre som mig. Så de kan koncentrere sig om de andre ting og få hjælp til alt det som de ikke forstår eller sidder fast i.

Jannie , Mentor-Coach

Lidt om Jens Buch

Jeg hedder Jens og jeg er uddannet ID psykoterapeut ved ID Academy i Silkeborg.


Da jeg skulle have mine første træningsklienter, opdagede jeg ret hurtigt, at klienterne ikke kommer af sig selv. Og gav mig ret store frustrationer. Dels fordi min uddannelse krævede, at jeg havde klienter, men også fordi jeg jo havde et oprigtigt ønske, om at hjælpe andre mennesker, jeg kunne se der havde det svært.


Jeg fik utallige velmenende råd og gode tips fra dem omkring mig. Men helt ærligt, det hjalp ikke en dyt! 

Jeg manglede stadig klienter! 


Jeg var ved at blive rimelig desperat og jeg ville have noget der virkede NU.

Til trods for store udgifter til uddannelse, så endte jeg alligevel med at købe mig til et temmelig dyrt markedsførings koncept.


40.000kr sagde prisskiltet. 


Jep, det var nok lidt voldsomt set i bagklogskabens klare lys.

Fik jeg så kunder?

øh, æh, nej altså det gik sådan, at det ikke blev leveret fuldt ud. Ikke noget ondt om min leverandør, vi kan alle blive ramt af livet.

Situationen var bare, at jeg nu stod med et halvfærdigt markedsføringsarbejde og jeg var også ved at være ret så halvfattig efterhånden.


Et gammelt ordsprog hedder "Nød lærer nøgen kvinde at spinde"

Jeg er ikke kvinde, men jeg var nød til at finde en løsning. Og jeg endte med selv at lave markedsarbejdet færdigt, sammen med nogle dygtige folk, der nok mest af alt havde fået lidt medlidenhed af mig :-) 


Hvad jeg også fandt ud af, var at jeg faktisk havde flair for vise dele af markedsføringsfaget. Og jeg begyndte stille og roligt at hjælpe andre med markedsføring.


I dag er mit primærer fokus, at hjælpe andre terapeuter med deres hjemmesider. Mit mål er ganske enkelt, at du som psykoterapeut, kan slippe for alt det trælse jeg oplevede og i stedet fokusere på, at have sessioner med dine klienter.


Og jeg ender da også ofte med, at være terapeutens sparringspartner, når det kommer til hvordan de rent praktisk kan tjene en løn på deres psykoterapeut praksis.

Drømmer du om en terapeut praksis...

Hvor du oplever, en hverdag, med mennesker der trives og udvikles, netop fordi de går i et forløb ved dig. De lykkedes med, at slippe deres overbevisninger og uhensigtsmæssige vaner fordi du har hjulpet dem.


De er glade og taknemmelige for det nærvær de oplever i din terapi og din ægte personlighed som hjælper dem til bedre relationer uden stress i deres hverdag.

De føler sig forkælet, fordi de har muligheden for, at samtale med en terapeut (som dig) der er i øjenhøjde, og fordi du sørger for et terapeutisk rum hvor selv sorgfulde, ømtålelige og skamfulde emner kan se dagens lys i deres eget tempo.


Hvis det er noget af det du drømmer om, så lad os få en uformel snak om hvordan din hjemmeside kan komme til, at hjælpe dine klienter med at finde vej til dig. Book en tid det er ganske gratis.

Måske...

  • Leder du efter et nemt samarbejde der hjælper dig til en naturlig og autentisk markedsføring?
  • Er du frustreret over at din nuværende hjemmeside, ikke ser harmonisk ud?
  • Vil du have en pause hvor du slipper for, at skulle tænke på hjemmesider og markedsføring?

Din hjemmeside

At lave en hjemmeside der virker som en klientmagnet, er mit speciale. Det hjælper jeg også gerne dig med.

Facebook og Instagram

Skal du lave Facebook, Instagram opslag, eller hvad tiltrækker dine klienter? Det svarer jeg gerne på. 

E-mail og bookingsystem

Skal du bruge tid på, at lave nyhedsbreve og opsætte et bookingssystem, eller er det fortid? Det kan jeg hjælpe dig med at finde ud af.

>