Alt det man rent faktisk kan ift. at tiltrække kunder – hvis man ved, hvad man skal gøre…

Hvilke indvendinger/forbehold havde du før du startede medlemskabet, som kunne have afholdt dig fra at starte et medlemskab ved mig?

Jeg havde lige haft hyret et firma ift. google adds kampanger. Jeg frygtede lidt at jeg mistede kunder, når vi 2 ikke havde fokus på google søgninger.

Hvordan var det, før du købte medlemskabet ved mig?

Jeg havde svært ved at overskue, hvad jeg skulle gøre, hvor jeg skulle ligge mit fokus. Jeg har taget flere online kurser ift. hvordan man bygger sin forretning op, men jeg har haft svært ved at overskue opbygningen, landingpages, at få sat et godt booking system, en god hjemmeside osv. op. Det har lammet mig.

Hvad er den største forandring som medlemskabet har givet dig?

Jeg har fået ro, fokus og retning. Jeg har fået en virkelig kvalificeret sparringspartner i dig. Jeg ved, at jeg kan spørge dig om, hvilken retning jeg nu skal gå i. Desuden er det fantastisk, at du har taget dig af mange af de praktiske (for mig kedelige) ting, så jeg har kunnet fokusere på det faglige indhold, som jeg elsker.

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet? Hvad har givet dig den allerstørste AHA oplevelse?

Alt det man rent faktisk kan ift. at tiltrække kunder – hvis man ved, hvad man skal gøre… eller som heldige mig…har dig til at gøre det for mig 😊 og guide mig til dét jeg selv skal gøre.

Hvad har det givet dig konkret?

Vi har fået bygget min hjemmeside om, så den fungerer godt inkl. Booking, salg af foredrag og sessioner derfra. Du har givet mig råd om, hvordan jeg skal tale til min målgruppe; hvad virker og ikke virker. Jeg har fået overblik over freebies og de mail serier, der skal følge disse. Alt dette på utrolig kort tid.

Hvad har det givet dig personligt?

Det giver mig ro, at jeg ved, vi sammen har overblikket. At jeg altid kan spørge dig, og så finder vi en vej. Jeg kan endelig se, alt det jeg har læst om/tage online kurser om, ”der skal til”.. at det virker. Og det er en kæmpe lettelse, at jeg ikke har skullet stå for det hele selv.

Vil du anbefale et medlemskab? Og hvorfor?

Ja klart, og det har jeg allerede gjort 😊 fordi det har givet mig ro og retning, du er behagelig og nem at samarbejde med og effektiv. Jeg synes, det er SÅ rart som selvstændig psykoterapeut, at jeg kan koncentrere mig om det, jeg synes er spændende, overlade det for mig besværlige til dig – og samtidigt have din hjælp ift. retningen.

Navn:

Anne Hartung

Titel: Psykoterapeut

Flere udtalelser

>