Gør 2024 til Året, Hvor Din Praksis Blomstrer med Klienter!

Jeg har lavet et forløb specifikt til dig, der vil være deltids- eller fuldtidspsykoterapeut. Til dig der er træt af, at din indsats endnu ikke har givet nok klienter.

Mit navn er Jens Buch - det er mig, der hjælper dig med at få klienter

(Endeligt) et forløb, der er til for dig...

Velkommen til en frisk start i 2024!

Er du klar til, at se din praksis blomstre i det nye år?

Tag et skridt ind i en verden, hvor markedsføring føles mindre som en kamp og mere som en spændende rejse. Forestil dig en sti, hvor hvert skridt vi tager sammen, åbner døre til nye muligheder.

Vi kan alle blive overvældet af muligheder. Og mange psykoterapeuter går i stå, netop på grund af de mange muligheder og gode råd fra Facebook, Instagram samt veninder og familie.

I dette forløb får du "din egen Jens" (udtryk sagt af en psykoterapeut jeg hjælper)

Og det beskriver meget godt det er sker i et forløb. Jeg hjælper dig nemlig med at sortere imellem de overvældende mange muligheder og tilbud der findes indenfor markedsføring for psykoterapeuter. Og jeg sidder gerne med når du har brug for hjælp til helt praktiske ting som sparring til tekster, overskrifter, billeder osv osv.

Vi finder sammen en vej, hvor du kan tiltrække flere drømmeklienter uden at føle dig alene, forkert, eller få ondt i maven over indsatser, der går imod dine værdier og grænser.

Hvad siger andre?

Christina Eriksen

"

Jeg vidste ikke jeg havde udfordringer før Jens kiggede på min hjemmeside. Jeg troede den fungerede optimal, men Jens fandt nogle virkelig nogle "håndtag" at skrue på - Helt klart til min fordel.

"

Anonym

"

Min oplevelse af Jens var, at han brænder for det, han laver. Jeg havde en rigtig fin snak med ham, og trods mit lille forbehold inden, så fik han alligevel lært mig noget nyt og virkeligt brugbart til min videre markedsføring af min lille klinik.

"

Anonym

"

At arbejde sammen med Jens på dine markedsføringsudfordringer er en oplevelse, der kombinerer professionalisme med personlig opmærksomhed. Jens tager sig tid til at forstå dine unikke behov og udfordringer.


Han opmuntrer dig til at udforske nye ideer og giver konstruktiv feedback, der hjælper dig med at vokse. Med Jens får du ikke bare en konsulent; du får en partner, der er dybt interesseret i din succes og som står ved din side, gennem hele processen.

"

Inger

"

Jens hjælper dig med at tiltrække flere klienter ved at lytte til dig, og derefter målrette, autentiske markedsførings modeller, der er skræddersyet til psykoterapeuter.


Han hjælper dig med for at forstå din ideelle klient og anvende teknikker som søgemaskineoptimering (SEO), social media management (SoMe), og content marketing for at nå ud til dem. Jens' tilgang sikrer, at din praksis ikke bare bliver set, men også appellerer til de klienter, du ønsker at tiltrække

"

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Klientbutikken?

Det er Jens 😊 Jens som hjælper psykoterapeuter med, at tiltrække deres drømme klienter via et forløb, til en pris der svarer til kun én klientsession pr måned. Jeg er danmarks måske bedste, eller i hvert fald mest flittige til at hjælpe psykoterapeuter.

Hvad er fordelene ved forløbet?

At du ikke skal føle dig alene, forkert, eller få ondt i maven over indsatser, der går imod dine værdier og grænser. Vi går vejen sammen og bruger det antal sessioner du har brug for. Sessionernes længe tilpasses efter behov fra 15 til 60 minutter

Hvor meget koster et forløb?

Alle psykoterapeuter har en unik rejse. Og derfor laver jeg individuelle forløb tilpasset din rejse. Prisen er 849kr pr måned. (svarer til ca 1 klient) Og der er ingen binding samt fuld tilfredshedsgaranti de første 30 dage.

Hvilke tjenester tilbyder du?

Jeg har erfaring inden for hjemmesider, SEO - så du bliver fundet på google. Facebook og Instagram. Livet som selvstændig psykoterapeut.

Hvordan holder du dig opdateret?

Jeg hjælper mange psykoterapeuter rundt i Danmark og følger hele tiden med i hvad der virker bedst.

Hvad er din foretrukne markedsføring?

Den du rent faktisk kan lykkes med. Det hjælper ikke at lave en "fantastisk" markedsføringsplan du ikke kan lykkedes med.

Jeg har prøvet mange typer markedsføring - Hvad hvis jeg ikke kan finde ud af det?

Jeg hjælper dig igennem din rejse uanset hvor du er. Her skal du ikke passe ind i en kasse. Her laver vi sammen et forløb der passer til dig.

Laver du også Wordpress hjemmesider?

Ja, det gør jeg også. Der findes dog systemer der er noget bedre til psykoterapeuter.

Hvad med de ting jeg allerede har gjort - er de spildte?

Vi tager tager udgangs i det sted du er kommet til med din markedsføring. Om det er fra 0 klienter eller du er godt igang

Hvad kan du forvente i et forløb med Jens

I dit forløb med Jens kan du forvente en hands-on, responsiv og personlig support. Uanset om det er via samtaler, SMS eller e-mail, er Jens tilgængelig for at guide dig gennem hvert skridt i din markedsføringsrejse

Skal jeg have en hjemmeside, Facebook eller Instagram før opstart?

Du behøver ikke en færdig hjemmeside. Faktisk kan du "låne" en hvis du har brug for det. Jeg hjælper dig gerne, med at starte profiler op på Facebook og Instagram.

Hvad siger andre?

Anne Hartung

"

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved medlemskabet?

Alt det man rent faktisk kan ift. at tiltrække kunder – hvis man ved, hvad man skal gøre… eller som heldige mig…har dig til at gøre det for mig 😊 og guide mig til dét jeg selv skal gøre.

"

Pia

"

Jens er virkelig enestående - han formår at spare på alt det, man ellers ikke forventede var muligt, og han gør det med en loyalitet og pligtopfyldenhed, jeg sjældent har set.


Det, der gør det ekstra specielt, er hans varme personlighed og ægte interesse i at få dig til at lykkedes. Han formår også at trykke lidt på de ømme punkter, som får en til at tage mere ansvar for sig selv. Jens, du er guld værd!

"

Susanne Jensen

"

I dit forløb med Jens kan du forvente en hands-on, let tilgængelig og personlig support. Uanset om det er via samtaler, SMS eller e-mail, Jens er virkelig tilgængelig (modsat visse andre) til at guide dig gennem hvert skridt i din markedsføringsrejse. 

Dette inkluderer hjælp til at udvikle indhold, strategisk rådgivning, teknisk bistand og moralstøtte. Jens' mål er at gøre dig selvsikker og kompetent i alle aspekter af markedsføring, så du kan opnå dine drømmemål

"

Gitte L

"

Med Jens' dybdegående forståelse af både psykoterapi og markedsføring, har han fundet de nøgleområder, hvor min daværende strategi kunne forbedres.


Hans personlige løsninger, der ikke bare øger din online synlighed, men også "snakker" autentisk med din praksis' værdier og mål.


Jens holistiske tilgang inkluderer optimering af din hjemmeside, sociale medieprofiler og udvikling af engagerende indhold, der afspejler dit unikke tilbud til klienterne.

"

Jeg har selv gået vejen

Jeg kender godt til følelsen af den store frustration over ikke at få klienter nok (eller ingen overhovedet). Kombineret med forvirring og overvældelse over de mange super duper tilbud om hjælp til min markedsføring da jeg startede som ny psykoterapeut. 


Ja, jeg var mildest talt ved at give op på min drøm om at være psykoterapeut!

Dengang jeg startede som psykoterapeut

Når jeg tænker tilbage på dengang, hvor jeg brugte mange penge på, at få lavet min markedsføring. Så husker jeg tydeligt hvor frustreret jeg var.


Nu havde jeg jo fået uddannelsen og jeg var klar! Jeg var så klar til at hjælpe de mennesker som helt tydeligt havde brug for hjælpen.


Jeg havde endda fået nogle ret dygtige folk til at hjælpe med min markedsføring. Men lige lidt hjalp det. 


Nu havde jeg fået uddannelsen og jeg var klar! Jeg var så klar....

En længere rejse.

En dag slog det mig, at de mange dygtige hjemmeside mennesker der hjalp mig, alle havde det tilfælles, at de ingen erfaring havde med at hjælpe psykoterapeuter.


Jeg begyndte herefter på en længere rejse. En rejse der havde ét fokus, nemlig den at finde ud af hvordan man kunne lave en super enkelt og virksom markedsføring for psykoterapeuter. Uden at de skulle kende til teknik eller læse lange bøger om markedsførings teorier.

Jeg byder i dag velkommen til de mange psykoterapeuter der har lyst til at få flere klienter, uden at de (også) skal være tekniknørder.


I dag ved jeg at det ikke er nødvendigt, at man skal være teknik nørd for at få klienter. Men det er oftest nødvendigt, at få hjælp til de ting man ikke er super god til, fra en der har prøvet det selv.


Det er så fedt, at høre en psykoterapeuts udfordring og så vide præcis hvad der skal til, for at de begynder at få klienter.

Jeg ved også at enkelhed er din ven, når det gælder markedsføring. Og det er netop det som jeg har lavet med Klientbutikkens individuelle forløb.


Hvordan har jeg det i dag?

Jeg har det godt tak😊 Frustrationen over teknikken kan jeg stadig have.😀 Det kender vi vist alle.


Til gengæld, så er jeg taknemmelig for nu at kende vejen til at få klienter til sin klinik. Og jeg er så taknemmelig over, at kunne have en hverdag, hvor jeg til dagligt hjælper mange psykoterapeuter med netop det at hjælpe dem med, at tiltrække de rigtige klienter.

Hvad siger andre?

Hanne

"

At finde måder at tiltrække kunder var virkelig en udfordring, men heldigvis kendte du tricket og jeg er taknemmelig for at have dig som støtte og vejleder i processen - du guider mig til præcis, hvad jeg skal gøre!

"

Anonym

"

Du er rigtig god til at lytte og forstå. Samt er det super nemt at komme i kontakt med dig.


Stor hjælp og støtte til at få det tekniske sat op.

"

Giv din praksis den bedste start i 2024 med et forløb, der er skræddersyet til netop dine behov.

For kun 849 kr/md (+moms) får du personlig 1:1 sparring og adgang til div. guides og tjeklister. Under vores samtaler finder jeg de guides, tjeklister der bedst kan understøtte dine mål om en blomstrende praksis, fyldt med de klienter som du drømmer om at hjælpe.

Der er ingen begrænsning på antallet af sessioner du får med i forløbet. Ofte plejer sessionerne at være 30 til 60 minutter. Hvor vi taler om det der er vigtigt for dig.

En god snak kan gøre meget, andre gange skal der handling til. Derfor er det ikke unormalt at jeg hjælper med, helt praktisk med at lave et opslag til eksempelvis Instagram. Dvs vi sidder online og arbejder på dit opslag/post.

Sessionernes længde. Nogle har mest ud af små sessioner med jævne mellemrum, andre vil hellere have en månedlig opfølgning. Det aftaler vi fra gang til gang.

Igennem forløbet viser jeg dig, hvordan du opbygger relationer og opnår tillid til potentielle klienter, så de vælger dig frem for de mange andre terapeuter.

Jeg ved, at markedsføring kan virke som en frustrerende og udmattende opgave for mange og jeg kan ikke love, at der kun ligger sjove opgaver fremad. Heldigvis findes der mange gode hjælpeværktøjer der gør det noget nemmere og på en måde hvor du rent faktisk lykkedes med at tiltrække flere klienter. 

De hjælpeværktøjer får du selvfølgelig en introduktion i.

Forestil dig et øjeblik... Følelsen af, når (endnu) flere klienter finder ud af, at du kan hjælpe dem med dine evner som menneske og psykoterapeut. Forestil dig, at de bestiller en tid hos dig.

Hvad det ville gøre for din praksis og din følelse af endelig at lykkedes med din drøm at arbejde som psykoterapeut? 

Jeg kan kort nævne ord jeg har hørt fra andre psykoterapeuter: Vidunderligt, Endeligt, Tak, Afslappede skuldre, Taknemmelighed, Jeg gjorde det!

Vil du også begynde at kunne sige sådan?

Og endelig begynde, at kunne se flere klienter regelmæssigt booker en tid ved dig?

Gør dette nu...

Skynd dig med at komme i gang.

Der plejer at være ret begrænsede pladser i starten af året.

Husk hvis du ikke er tilfreds inden for de første 30 dage, får du selvfølgelig dine penge tilbage.

Spar 999kr med Nytårs tilbuddet 🎉🎉

Forløb 849kr/md + Opstart af forløb 999kr dvs første måneds betaling 1848kr

Lige nu sparer du opstarts beløbet på 999kr. Og betaler kun 849kr/md

Der er begrænsede pladser!

Customers served! 23 Pladser tilbage...

Tilfredshed eller pengene tilbage

Din tryghed er vigtig for mig.

Hvis du af en eller anden grund skulle være utilfreds, eller bare synes, at du ikke får nok værdi ud af forløbet, kan du få pengene tilbage.

Tilfredshedsgarantien: Når du starter forløbet (koster 849kr/md) kører det indtil du vælger at stoppe. De første 30 dage har du fuld tilfredshedsgaranti. Du skriver eller ringer bare til mig OG uanset hvor meget du har brugt min hjælp de første 30 dage, fører jeg pengene tilbage på din konto - helt enkelt som det bør være.

Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen herunder, så skriver jeg tilbage til dig, så snart jeg ser din besked

Navn*
E-mail*
Telefon nr
Besked
0 of 350
  • Klientbutikken.dk
  • Lærkelunden 3, 7120, Vejle
  • jens@klientbutikken.dk
>