Hvad gør du når salgssiden ikke virker?

Hvad kan du gøre hvis klienterne udebliver.

Jeg bliver nogle gange spurgt til om en salgsside er noget der kan hjælpe alle psykoterapeuter?

Og svaret er,

Det kommer an på...

Lad mig uddybe hvad jeg mener.

Jeg har set en salgsside hjælpe rigtig mange psykoterapeuter. Og så er der nogle hvor den ikke virker ret godt. Eller det skyldes nok mere den ikke bliver brugt som den er beregnet til.

Lidt som hvis du kun bruger en hammer til at bygge et helt hus. Eller hvis du prøver at vaske tøj med en støvsuger😀

Uanset hvor god din intention er, så virker det ikke ret godt.

Huset bliver aldrig færdigt.

Og tøjet bliver ikke rent...

Før en salgsside virker skal du være opmærksom på.

Der nød til at komme besøgende ind på siden. Og det er lidt som i videoen med historien om Gårdbutikken. Du er nød til at sætte et skilt ud til motorvejen hvor der er potentielle klienter.

Du er nød til at give dem chancen for at se du har en Gårdbutik (eller en psykoterapeut praksis).

Da jeg ved det er super vigtigt og mange har svært ved at finde ud af hvad der skal stå, så har jeg lavet et par hjælpeark.

Den første der hjælper dig med at finde din målgruppe. Og en anden der hjælper dig med at finde din unikke berettigelse.

Det er begge to ark der hjælper dig med, at finde ud af hvad der skal stå på det skilt du sætter op på motorvejen. Og de er lavet sådan at det er ganske få spørgsmål du svare på for at lykkedes med dit skilt.

De hjælpe ark giver jeg gratis til dem der bestiller en salgsside ved mig. Tænker du det kunne være meget rart med de hjælpeark, så lad og få en snak. Du kan finde mig lige her

Indsæt referencer: Billede | Indsæt tekst Billede | Indsæt tekst 

Indsæt referencer: Billede | Indsæt tekst Billede | Indsæt tekst 


Men for at besvare spørgsmålet: Ja, en salgsside kan hjælpe alle psykoterapeuter. Det afhænger bare af, hvor godt de bruger den. Få din unikke berettigelse, målgruppe og salgsside lavet rigtigt, og resultaterne følger med!

Jeg har testet salgssiden sammen med rigtig mange psykoterapeuter de sidste 3 år - jeg ved den virker😊

Mindset

Kender du det med, at en klient har et brændende ønske om at komme af med hendes stress? Og du kan se, det absolut er muligt for hende. Du bliver helt varm om hjertet, ved tanken om at hun ikke behøver at have det sådan resten af hendes liv. Der er lige nogle overbevisninger som hun skal have hjælp til, men det er bestemt muligt.

Du ved det, for du har set det så mange gange før. Og du har hjulpet mange klienter med samme problemstilling. Så du ved, at det er muligt og du er virkelig ægte taknemmelig over at du får lov til at hjælpe hende.

Det er den tankegang, jeg har, når jeg laver en salgsside til medlemmerne i klientbutikken. Mit mål er at skabe noget, der kan hjælpe dem på deres rejse til at blive mere succesfulde og tilfredse psykoterapeuter. Og ligesom med terapi, starter det hele med at forstå, hvem de er, og hvad de ønsker at opnå.

Jeg tager hensyn til deres unikke rejse, berettigelse, deres målgruppe og skaber en salgsside, der taler psykoterapeutens sprog. Jeg er jo selv psykoterapeut og kender til mange af de udfordringer du som psykoterapuet møder på din rejse. Derfor kender jeg sproget og undgår helst alt for mange af de fagudtryk der ofte bruges inden for markedsføring.

Jeg hjælper dem med at lykkedes, uanset om valget går på at optimerer salgssiden til at blive fundet på Google. Eller om der er brug for hjælp til at være mere tilstede på Facebook eller Instagram.

Og endelig designer jeg den på en sådan måde, at besøgende er mere interesserede i at blive betalende klienter.

Hvis (når) du sidder fast

Jeg har igennem årene hjulpet rigtig mange psykoterapeuter der sidder fast i fuldstændigt naturlige overbevisninger der ødelægger deres rejse imod deres drøm om at kunne leve af at hjælpe andre, være der for andre og leve af at tilbyde psykoterapi.

Derfor har jeg også lavet pakker/forløb som netop fokusere på at hjælpe dig fri, så du kan hjælpe andre fri.

Især pakken "vi gør det sammen" er populær når terapeuterne starter op med en ny salgsside.

En anden pakke er den jeg kalder "meningsresponset".

Det skal give mening for dig, ellers vil du helt enkelt ikke lykkedes, uanset hvordan du prøver at markedsføre dig. Det er min erfaring fra de mange psykoterapeuter jeg har hjulpet igennem tiden.

Meningsresponset. Hvad er det nu lige det er, spørger du måske?

Og tak for det. Det er nemlig noget der optager mig meget. Og jeg kommer ind på det i den næste mail, som jeg er ved at skrive til dig.

Indsæt referencer: Billede | Indsæt tekst Billede | Indsæt tekst

Indsæt referencer: Billede | Indsæt tekst Billede | Indsæt tekst

Ha en fantastisk dag, hvor vi igen gør en forskel for hinanden🌱 Jens


>