Få klienterne til at relatere til din historie med en autentisk salgsside 

Se hvordan Hanne fik flere klienter med en salgsside

Jeg sidder nogle gange og tænker på de mange psykoterapeuter jeg har talt med, hjulpet, forsøgt at inspirere og nogle gange give et kærligt og velmenende skub i en god retning.

Og selvom mit ego måske synes jeg gør et fantastisk arbejde 😉😉🙈 Så kan jeg ikke tage alt æren, for at de lykkedes med at få klienter. Og det er også derfor jeg elsker at tale med psykoterapeuter. Se, høre, lære hvad de gør. Og på derefter give den viden videre til andre psykoterapeuter. Og hvis så der er brug for at jeg hjælper til med at lave noget af deres markedsføring, gør jeg gerne det.

Dels fordi jeg elsker at gøre det og så ja, det er jo faktisk mit arbejde - det som jeg lever af til dagligt. At se når det bære frugt og rent faktisk hjælper terapeuten til at få klienter og derved hjælpe endnu flere. Så bliver jeg bare ramt at sådan en taknemmelighed.

Og det er der hvor (det til tider) hårde arbejde, giver så meget mening for mig🧡🎉

Mød Hanne

Jeg havde fornøjelsen af at sidde ned med Hanne, en psykoterapeut, som havde svært ved at finde klienter. Hun forklarede mig, hvordan hun følte sig hjælpeløs og fastlåst, da hun havde lagt så meget arbejde i markedsføring af sin praksis, men ikke kunne se nogen resultater. Vi snakkede om hvad hun havde gjort og de muligheder, hun havde, og jeg foreslog, at hun oprettede en salgsside.

I første omgang var hun forsigtig med idéen, da hun undrede sig over, hvad en salgsside var, og hvordan det ville hjælpe hende.

Hanne var lidt tøvende. Hun følte, at hendes praksis ikke var noget særligt, og hun var ikke sikker på, om det ville fungere for hende.

Jeg spurgte om hun havde nogle bekymringer i forhold til designet af siden?

Ja, jeg har bekymringer omkring designet af min salgsside. Jeg ønsker, at mine klienter skal kunne relatere til min historie og forstå hvad jeg kan tilbyde dem. Det skal også være nemt for brugerne at bestille en aftale eller komme i kontakt med mig.

Desuden ønsker jeg, at sidens design skal se professionelt ud uden at være alt for overvældende - jeg hader de der sider, der er alt for firkantede og business agtige. Men vigtigst af alt er, at salgssiden kan fortælle om mine ydelser og hjælpe mig med at få flere klienter.

Efter lidt snak og nye indsigter begyndte hun at forstå konceptet med en salgsside. En salgsside er i bund og grund en mini hjemmeside, der er oprettet specifikt for at give indsigt og forståelse om en tjeneste, i dette tilfælde psykoterapi sessioner. En side der fortæller potentielle klienter om terapeutens historie, hvad hun kan hjælpe med, hvilke fordele de kan forvente af sessionerne, og hvorfor de bør bestille en tid.

Ved at oprette en salgsside for sig selv kunne Hanne gøre sin praksis mere synlig for potentielle klienter og fortælle dem sin historie på en måde, der gjorde det lettere forholde sig til hende og lave en aftale. Det fungerede rigtig godt for hende, da hun snart kunne se der begyndte at komme interesse og der kom aftaler i hendes kalender.

Få din egen salgsside. Start med en snak om hvad der er vigtigt for dig.

Indsæt referencer: Billede | Indsæt tekst Billede | Indsæt tekst 

Indsæt referencer: Billede | Indsæt tekst Billede | Indsæt tekst 


Et par måneder senere.

Jeg mødtes med Hanne et par måneder senere, og hun var meget glad for at fortælle mig, hvordan salgssiden havde fungeret for hende. Hun havde været i stand til at opbygge en stabil strøm af kunder og rapporterede, at hun havde mere arbejde, end hun kunne klare. Hendes sessioner var fuldt booket, og hun tjente mere penge end nogensinde før. Hun var meget taknemmelig for de råd, jeg havde givet hende, og hun var glad for, at hun havde taget sig tid til at oprette en salgsside.

Hannes råd til andre psykoterapeuter

Jeg spurgte til sidst, Hanne hvad er dit bedste råd til andre psykoterapeuter der mangler klienter?

Hanne smilede og sagde: "Opret en salgsside! Det virker virkelig!"

Så hvis du er psykoterapeut og leder efter klienter, så er det at oprette en salgsside et af de mest effektive værktøjer, du har til rådighed. Ikke alene vil det være med til at øge din synlighed online, men det kan også give potentielle klienter mere indsigt i din hvad du kan, og hvordan den kan være til gavn for dem. Det er en fantastisk måde at få flere klienter! (og tjene flere penge 😉😀🤗)

Held og lykke!

Håber dette inspirere dig :)

Hanne - psykoterapeut

Til dig der sidder og læser med. Jeg håber at Hannes historie har givet dig lyst og troen på at du kan lykkedes. Hvis du ønsker at oprette din egen salgsside og etablere en succesfuld psykoterapi praksis, er jeg her for at hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, brug for en snak eller har brug for anden hjælp.

Indsæt referencer: Billede | Indsæt tekst Billede | Indsæt tekst

Indsæt referencer: Billede | Indsæt tekst Billede | Indsæt tekst

Ha en fantastisk dag, hvor vi igen gør en forskel for hinanden🌱 Jens


>